24.07.2016, 12:11 | #1 (permalink) |
Клубень
Псевдо: Микола
Звідки Ви: Бориспіль
Карапь: Navigator500+Evin115 E-TEC
Дописи: 13.981
Сказал(а) спасибо: 8.737
Поблагодарили 24.103 раз(а) в 4.127 сообщениях
|
Маринована скумбрія
Начитався про норвезький оселедець з Сільпо, поділюсь і я рецептом.
Купуємо 2-3 шт мороженої скумбрії. Розморозити, відрізати голови, випатрошити, витерти насухо паперовим полотенцем. Маринад: 1,2 літра води і 3 столових ложки солі з горкою, 1,5 столових ложки цукру, 2 ст. ложки гаргного чорного чаю без добавок, 2 пригоршні шелухи з цибулі, закип"ятити і відразу виключити, закрити кришкою, як охолоне, процідити. В черево кожної риби покласти 3-4 шт. копченого чорносливу, скласти в посудину (емаль, або скло), бажано, щоб лежала рівно. Залити холодним маринадом (можна дотатково покласти в маринад кілька шт. чорносливу. Закрити кришкою, поставити в холод на три доби. Час від часу бажано повертати, щоб рівномірно була пофарбована. Дружина додає ще і перець душистий горошком. Витяти, знову протерти паперовим полотенцем (не мити!). Смачного! |
16 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
@lexandr (25.07.2016),
alex__k (24.07.2016),
ANRI-72 (24.07.2016),
bacha-sergey (18.08.2016),
Demon (25.07.2016),
FISHER (24.07.2016),
Gonivo (17.03.2018),
Grygorzim (24.07.2016),
HolyDiver (24.07.2016),
maestro82 (28.07.2016),
MERLIN (24.07.2016),
tarantas (24.07.2016),
БАКЕНН (14.10.2016),
БОНДЫК (01.10.2017),
Влад (28.07.2016),
Малый (24.07.2016)
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|