![]() |
Анонсы TM Silver Bullet
Цитата:
http://youtu.be/CkN1f7588LM http://youtu.be/Hpmr8ZE1Mx0 |
Re: тенти, рятувальні жилєти, сідушки та інше
Это новая модель фурсил?
|
Это новая ...Сильвер буллет:cool2::cool2::cool2:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Silver Bullet 525 |
Цитата:
|
У темі 10 долучень
Цитата:
Нема нічого , чого не можна виправити. На Silver Bullet 395 не буде великих швидкостей , тому це як на мене ніяк не повинно вплинути на роботу датчиків. Трохи фоток і відос підкину. http://youtu.be/auCw7nguOGE |
Цитата:
А то не солидно как то, "Пули есть" а ветки на форуме мен..... :smuschenie: |
Цитата:
|
re: Анонсы TM Silver Bullet
Кацан, Толя, открывай ветки по названию моделей, ведь только ты в курсе за их правильные названия, а то смешаются кони, люди и моторы....
|
Цитата:
поки озвучу плани і задумки так: silverbullet395 silverbullet450r silverbullet460dc silverbullet460r silverbullet460magnum (з кренобулями) silverbullet525 silverbullet545magnum (з кренобулями) silverbullet595magmum (з кренобулями) silverbullet595ponton silverbullet630 silverbullet762 Є вже 4 стапелі, під 4 моделі човнів. В яких закладені прототіпи 395 460 460 магнум 525 |
Бажано побачити характеристики човнів, та фото в базі.
|
Silver Bullet 460 magnum
Silver Bullet 4,60 Довжина 4,60 м ( від носа до транцю ) Ширина 2 м Довжина габаритна 5,20 м Кілєватість на транці 11,6 Кілєватість на міделі 19,5 Човен розрахований під двигун до 50- 60 к.с. Т-паз по довжині усього човна Базова комплектація SB 460 MAGNUM · Міцний корпус підвищеної морехідності (днище 3мм/борт 3мм); · Блоки плавучості згідно вимог; · Вітрове скло/акрил; · Просторий кокпіт; · Простора самовідливна фішплатформа з сухими рундуками; · Міцний декоративний планшир з Т-пазом для монтажу додаткового обладнання; · Швартові утки 4 штуки із нейлону; · Ручки в Т-паз 4 штуки; · Носовий буксирувальний рим 6мм інтегрований у корпус; · Рими на транці нерж. транспортирувальні 2 шт. · Речові рундуки з комінгсами · Бардачок в консолі пасажира · Палуба , зроблена з бакелітової фанери 12мм · Великі кренобулі 600мм · Рундук під 2 АКБ для електродвигуна між консолями · Площадка для датчика эхолота 2шт з двох боків. · Система рульового управління (штурвал, редуктор без зворотнього зв*язку, трос) · Электропідготовка (навигационные фонарі, стояночний фонарь на стійці, помпа трюмна 750GPH, роз*єднувач маси, блок запобіжників) · Калітка між консолями з алюмінію · Паливна система (бак 50л, заливна горловина (з вінілу 38мм діаметр), датчик рівня палива, вказівник рівня палива) |
Цитата:
|
Цитата:
silverbullet 5.45 silverbullet 7.62 |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 3 долучень
Вітаю водно-моторне братерство!
Вже незабаром Silver Bullet 460 magnum Успішні люди говорять в минулому часі , невдахи в майбутньому часі. Бажаю усім вдалого життя! І щоб Ваше життя завтра було цікавішим ніж Вчора |
Какая доплата за реданы и добавочную высоту борта будет для Silver Bullet 395!
|
Цитата:
+10см висоти борту 100 у.о. |
Буду ждать видео испытаний! Я так думаю при желании можно будет и консоли поставить?
Я думаю будет отличная лодка эгоиста или для двоих, особенно с консолью(или двумя) и под 30-м мотором! |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:38. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010