|  | 
| 
 нестабільний тиск в Karcher коли виставляю головку пістолета на високий тиск то вода йде високим тиском 1-2 сек  після чого взагалі перестає текти на 1-2сек і знов  йде високим тиском, і так повторяється раз, за разом. Що то може бути? | 
| 
 Re: нестабільний тиск в Karcher Шланг подачи воды поставьте большего диаметра. У меня это решило. | 
| 
 Re: нестабільний тиск в Karcher Модель аппарата какая? | 
| 
 Re: нестабільний тиск в Karcher 1. Давление воды слабое 2. Напряжение в сети падает (выключитесь духовку, чайники и пр.) | 
| 
 Re: нестабільний тиск в Karcher Давление воды на входе слабое , загрязнён шланг перед керхером , фильтр , слабое напряжение . Тоже было такое . Шланг лежал во дворе , вода позеленела и забился фильтр , почистил и все прошло . | 
| 
 Re: нестабільний тиск в Karcher чистка фильтра всё решит | 
| 
 Re: нестабільний тиск в Karcher Цитата: 
 Добавлено через 2 минуты Цитата: 
 а тиск води, ну воду я набираю в бочку 100л, бо невпевнений що кран витримає. але років так 5-6 він нормально працював по такій схемі. Але як написали нижче, можлива фільтр | 
| 
 Re: нестабільний тиск в Karcher У меня было такое самое, только вода ещё с него текла. Оказался припаянный штуцер на входе треснул. Залепил сваркой. Норм. | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Re: нестабільний тиск в Karcher А если течет? | 
| 
 | 
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:56. |