Форум водно-моторного Клуба Фрегат

Форум водно-моторного Клуба Фрегат (http://forum.fregat.club/)
-   Законодательство (http://forum.fregat.club/законодательство/)
-   -   нужна ли доверенность на лодку (http://forum.fregat.club/законодательство/8948-нужна-ли-доверенность-на-лодку.html)

1BMWMB1 20.06.2017 13:10

Re: нужна ли доверенность на лодку

Цитата:

Допис від matros78 (Допис 487166)
Отже старі і нові "права" дають право на управління. А адмін. кодекс штрафує за відсутність права на керування.:-)
А чи є різниця між управлінням та керуванням з юридичної точки зору?

Думаю що ці слова в даному випадку є синоніми, тобто обидва визначають якийсь вплив на судно, через що судно рухається річкою і маневрує і тд.
Тут взагалі не про це мова. А то виходить, що в мене, наприклад, немає свідоцтва судноводія, але мені виписали довіреність на право керування і за цією логікою я вже маю право керувати.
Питання стоїть інше: де в законах і кодексах написано, що для того щоб експлуатувати судно потрібна довіреність і яка відповідальність за її відсутність? Документи на судно є, свідоцтво судноводія є, а про довіреності ніде ні слова я особисто не знвйшов

P_Petrovich 20.06.2017 16:09

Цитата:

Допис від 1BMWMB1 (Допис 487203)
Думаю що ці слова в даному випадку є синоніми

вики
Цитата:

3.Управління — це процес впливу однієї особи на іншу відповідно до поставлених завдань.
Цитата:

У техніці керування — сукупність цілеспрямованих дій, що включає оцінку ситуації та стану об'єкта керування, вибір керівних дій та їх реалізацію
Управління- типа капитана.
Керування - типа рулевого.

Shel 20.06.2017 18:54

Цитата:

Допис від P_Petrovich (Допис 487241)

Имхо - писали эти все правила разные графоманы один знал слово управлiння а другой - керування :neznayu::->

Allroad 21.06.2017 07:50

Цитата:

Допис від P_Petrovich (Допис 487241)
вики

Или неудачный перевод на Державну мову! Редакторы пропустили((((

Андрей:) 21.06.2017 11:00

Всем доброго времени суток! подскажите, мож кто сталкивался и знает как поступить правильно! я покупаю лодку с документами. можно ли договор купли продажи использовать как документ подтверждающий право собственности в комплекте с судовым билетом оформленным на прежнего владельца? я звонил в Херсонский офис Укртрансбезпеки и там сказали что необходима только полная перерегистрация т.е. снятие и постановка на учет. просто есть сомнение что девочка которая консультировала не озвучила все возможные варианты. или действительно можно кататься по доверенности

Mr.Dmitro 21.06.2017 11:24

Цитата:

Допис від Андрей:) (Допис 487367)
Всем доброго времени суток! подскажите, мож кто сталкивался и знает как поступить правильно! я покупаю лодку с документами. можно ли договор купли продажи использовать как документ подтверждающий право собственности в комплекте с судовым билетом оформленным на прежнего владельца? я звонил в Херсонский офис Укртрансбезпеки и там сказали что необходима только полная перерегистрация т.е. снятие и постановка на учет. просто есть сомнение что девочка которая консультировала не озвучила все возможные варианты. или действительно можно кататься по доверенности

сделайте генеральную доверенность на нескольких человек, что бы в последствии тот второй человек по этой доверенности смог продать от имени нынешнего владельца с переоформлением, когда такая необходимость возникнет, т.к. самому себе продать не получится

Allroad 21.06.2017 13:23

Цитата:

Допис від Андрей:) (Допис 487367)

Главное смотрите чтоб срок судового билета не закончился

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:09.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0