![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Александр
Звідки Ви: Киев
Карапь: нет пока
Дописи: 477
Поблагодарили 230 раз(а) в 81 сообщениях
|
![]()
Доброго всім дня! Хочу озвучити одне своє питання. Адресовано воно всім: і звичайним форумчанам, і тим, хто представляють тут наших рідних виробників. Нерідні вже відповідь мають)) Так от питання: чи треба на нашому маленькому ринку свій виробник маленьких (до 4,5м) катерків з хард-топом? Я от не рибак (ну, можу спінінгом помахати за компанію), не «лижно-ватрушечник» і не такий завзятий фанат, що весь вільний час проводить «на воді». Скоріше, турист одного-двох днів. І от вважаю, що для мене оптимальною була б саме така невелика лодочка: з можливістю прилягти та відпочити, чи «комфортно» переждати негоду, чи... та хіба мало дає переваг жорстка полурубка... Про недоліки - знаю: незручно махати спінінгом вже двом (я і не планую), парусність (можна змиритися), вага (незначно більше ніж той самий корпус, але заточений на риболовлю з фіш-платформами, аераторами). Наскільки знаю, ніхто з наших виробників ще анонсував своїх планів на такий корпус. То це виправдано? Таких, як я мало? PS: хочеться саме алюміній, він брутальніший.
|
![]() |
![]() |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Потрібна схема комутатора джонсон 70 | SadamarK | Подвесные импортные брендовые | 0 | 17.06.2020 18:07 |
Потрібна допомога в установці стаціонарного двигун | matros78 | Запросы об услугах | 0 | 18.08.2018 14:53 |
Серебрянка 3 | Саныч 30 | Клуб любителей мотолодок | 14 | 19.10.2016 19:55 |