Форум водно-моторного Клуба Фрегат

Назад   Форум водно-моторного Клуба Фрегат > Водномоторная тематика > Плавсредства > Катера, лодки

LinkBack Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 29.01.2021, 16:35   #1 (permalink)
Активный участник

Псевдо: Александр
Звідки Ви: Киев
Карапь: нет пока
Дописи: 477
Поблагодарили 230 раз(а) в 81 сообщениях
Типово Нью-Серебрянка, чи потрібна?

Доброго всім дня! Хочу озвучити одне своє питання. Адресовано воно всім: і звичайним форумчанам, і тим, хто представляють тут наших рідних виробників. Нерідні вже відповідь мають)) Так от питання: чи треба на нашому маленькому ринку свій виробник маленьких (до 4,5м) катерків з хард-топом? Я от не рибак (ну, можу спінінгом помахати за компанію), не «лижно-ватрушечник» і не такий завзятий фанат, що весь вільний час проводить «на воді». Скоріше, турист одного-двох днів. І от вважаю, що для мене оптимальною була б саме така невелика лодочка: з можливістю прилягти та відпочити, чи «комфортно» переждати негоду, чи... та хіба мало дає переваг жорстка полурубка... Про недоліки - знаю: незручно махати спінінгом вже двом (я і не планую), парусність (можна змиритися), вага (незначно більше ніж той самий корпус, але заточений на риболовлю з фіш-платформами, аераторами). Наскільки знаю, ніхто з наших виробників ще анонсував своїх планів на такий корпус. То це виправдано? Таких, як я мало? PS: хочеться саме алюміній, він брутальніший.
Sakfan зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Trackbacks are Увімк.
Pingbacks are Увімк.
Refbacks are Увімк.

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Потрібна схема комутатора джонсон 70 SadamarK Подвесные импортные брендовые 0 17.06.2020 18:07
Потрібна допомога в установці стаціонарного двигун matros78 Запросы об услугах 0 18.08.2018 14:53
Серебрянка 3 Саныч 30 Клуб любителей мотолодок 14 19.10.2016 19:55

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:28.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0