![]() |
Човен "Борей".
....................Продаю досить рідкісний спортивний буксировщик "БОРЕЙ". Корпус човна (склопластик) потребує ремонту, в наслідок невдалої погрузки автокраном з"явились пошкодження, не смертельні але все ж вимогають ремонтних робіт. Човен без документів оскільки був списаний з спортивної бази. Сам я його не юзав, але зі слів особи що продала його мені, силова установка була замінена і повністю укомплектована (виглядає ДВС як новий). Технічна Інформація про цей проект є в неті. Побачити його можна в Кійлові (Бориспільський р_н), звідти ж і забрати. Віддам за 500$. Тел. 067.232-54-18.
....................Відверто кажучи не впевнений в тому що такі речі зараз взагалі продаються, але спробувати варто, оскільки у мене він очикує ремонту вже 3 роки і напевне ще чекатиме досить довго займаючи місце і потроху "вростаючи в землю", можливо хтось зацікавиться, та докладе зусиль для повернення його до життя. |
re: Човен "Борей".
Цитата:
...............:cool2: , ну майже. ...............Катер "Борей" До речі як я з"ясував на справді внутрішня компановка була декількох зразків, і ті човни що у мене дещо відрізняються від тих що ми бачимо на фото, а от сам крпус зовні точно такий. |
Re: Човен "Борей".
.................:smuschenie:,
|
Цитата:
|
5,45 х 2.1 и пасажировместимость 2 человека? =-O
|
Он задуман именно для конкретной цели. Как в тракторе один человек.
|
Цитата:
Цитата:
|
..................Шановні =-O, час для творчості ще є, та й ціна ніби то не велика. Дзвоніть та забірайте річ яка ще може комусь принести щастя.
|
....................Проданий вже як два тижні. Прошу закрити тему. Дякую.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:17. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010