![]() |
Re: Война в Украине
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
|
Очень мудра людина. Видає інформацію,яку по телевізору вам не покажуть.
http://www.youtube.com/watch?v=t-HUspRAykw |
Цитата:
|
|
|
У темі 1 долучень
хлопці,вирвався з аккупаціі,зараз находжусь у Киеві....
від човна імовірно залишились ріжкі та ніжки!там де човен зберігався,стоять орки ве і вся грабують...не питаю ілюзій просто. на ті гаражі навіть й не намагався прориватися...головне що родину вивіз і ми живі! вітаю всіх!радий бачити форум у повному здравії! пишу тут, тому що, бачив війну власними очами, а не позаочі... зарееструвався у Киеві,у військоматі стукав у всі двері,намогався всім достукатись та розповісти усі данні що мав на той момент,сподіваюсь хоть чимось допоміг боротися... завжди радий та відкритий до спілкування! намагаюсь звикнути до тиші та шукаю роботу,за щось же треба жити... мира всім! якщо хто мене згадав,всім привіт!буду радий спілкуванню! прапор зберіг!едине що залишилось на згадку про мій човник....,та біла вовчиця,що мене витягла....Долучення 169450 |
Цитата:
я вжє шкодую,що у сороктретьому році аддік відступив...звиняйте,це моя особиста думка після акупації...гніду якщо не роздавити вона обовязково пригне назад коли оговтаеться!!!! |
дякую всім ,хлопці,я в строю!!!!!!:cool2:
після темної ночі , настане світанок!я в це вірю! |
|
Цитата:
Сказали що все здали місцеві, ще й шляхи показали як краще йти.. Суки.. |
|
Цитата:
У мене є все те ж саме у тещі (банківська карта у неї а сімка вставлена в мій телефон). Наприкінці лютого я спробував вивести 40тис. Картку банк миттєво заблокував. Гроші вивести не вдалося. І друге питання у мене до авторів статті. А КУДИ було виведено гроші? P.S. Дерев'яний нині НІКОМУ не потрібний. Наразі намагаюся провернути операцію обміну готівкових рублів через Угорщину. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Живут в Обухове, пенсию получают в России. (точнее получали...) Вариантов у меня не много - или я им поменяю где-то рубли, или их содержание упадет на мои плечи. Кстати в этот раз отдали не все имеющиеся у них рубли... Смысла я вообще не понимаю... |
Цитата:
нічого,вони свою яму знайдуть!!!!!(також було у 14му і в сусідів з донбасу) |
:smuschenie:
>:o |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:55. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010