Форум водно-моторного Клуба Фрегат

Форум водно-моторного Клуба Фрегат (http://forum.fregat.club/)
-   Общалка (http://forum.fregat.club/общалка/)
-   -   Автоперегони клас F1 ЧМ-2017 (http://forum.fregat.club/общалка/21703-автоперегони-клас-f1-чм-2017-a.html)

Михаил 14.05.2017 21:50

Re: Автоперегони клас F1 ЧМ-2017

Гарний був момент, коли Феттель обійшов Боттаса, трошечки "взув" молодого:-P
Хоча потім його взув чорношкірий...:

Святовит 27.05.2017 16:17

..............Завтра 17.08 о15-00 легендарна гонка в Монако, одна з найцікавіших в сезоні, міська, вузька, небеспечна і складна за пілотуванням але саме цим і цікава. Пройшла кваліфікація, результат досить непередбачуваний, перший ряд повністю окупували червоні машини і на першій сходинці, що особисто мене дуже тішить - Кімі Райконен, другий Фетель і третій Баттон. Хемільтон не війшов навіть до фінальної частини квал. заїздів, а от Баттон показав девятий результат, та нажаль його очикує пониження позиції на старті через заміну агрегатів аж на 15 позицій. Гонка обіцяє бути дуже цікавою, всім рекомендую подивитися.

Святовит 28.05.2017 17:16

..........................Як же я не навиджу коли в чистий спорт втручається внутрішня політика >:o>:o>:o. Результат Гран прі Монако наступний, на справді переміг Кімі Райконен, але Феррарі слідуючи багаторічній своїй традиції командної тактики подарували перемогу - Феттелю. 2. Кімі Райконен. 3. Реккардо. 4. Боттас (завдячуючи черговому ляпу команди) і лише сьомий Хемілтон. Гонка не дуже цікава і дуже брехлива, через не чистоплотні та недолугі дії команд, від чого постраждали пілоти, нажаль :-C

MERLIN 25.06.2017 21:49

Первую победу в сезоне Формулы-1 одержал Даниэль Риккардо. На трассе в Баку гонка получилась хаотическая, но в итоге выигрышный лотерейный билет вытащил гонщик Red Bull.

Толком гонка не могла начаться примерно до 22-го круга. Куча столкновений, несколько выездов машины безопасности, опасные контакты лидеров - Феттеля и Хэмилтона, временная остановка гонки... Из-за легкого повреждения кокпита Хэмилтона и 10-секундного штрафа Феттеля гонку сумел возглавить Риккардо. И довел ее до победы!

Следует отметить также успех Лэнса Стролла. Американец в этом хаосе вырвал первый в карьере подиум. Мог быть и вторым, но уже в конце гонки его опередил Боттас...

1. Даниэль Риккардо (Red Bull)
2. Валттери Боттас (Mercedes) +3.904
3. Лэнс Стролл (Williams) +4.009
4. Себастьян Феттель (Ferrari) +5.976
5. Льюис Хэмилтон (Mercedes) +6.188
6. Эстебан Окон (Force India) +30.298
7. Кевин Магнуссен (Haas) +41.753
8. Карлос Сайнс-младший (Toro Rosso) +49.400
9. Фернандо Алонсо (McLaren) +59.551
10. Паскаль Верляйн (Sauber) +89.093

Святовит 16.07.2017 17:08

Сільверстоун як і завжди досить непередбачуваний і цікавий. Результат не був явним майже до самого фінішу. 1 льюіс 2 валтері і 3 кімі. Феттель лише 7 а Алонсо нажаль знову зійшов, дуже ,дуже прикро що Макларену ні як не вдається створити конкурентоспроможний болід.

Михаил 16.07.2017 17:39

Мне только обидно, что Розберг - в комментаторской кабинке... Ну как же так!?:'(

Святовит 27.08.2017 18:36

.................Канікули закінчились і друга половина сезону почалась з Гран прі Бельгії. 1 Хемільтон; 2 Феттель ;3 Рікардо.
.................Вітаю всіх з початком, чи продовженням сезону (Другої його частини) 2017 року.

Святовит 03.09.2017 16:58

...............Прекрасна, захоплююча гонка, етап в Італії (Монца). При всьому тому що за першу позицію ні якої боротьби не відбулося , однак інтрига була і підтримувалась протягом всього етапу. Результат досить очикуваний лише в першій трійці. 1 Л. Хемілтон. 2. Ботас. 3. Феттель. Вперше в сезоні Хемілтон в особистому протоколі вийшов вперед і лише на три бали випередивши Феттеля. Вся боротьба за титул іще попереду і за два тижні черговий етап, на який всі вболівальники будуть очикувати з особливим надхненням.

Михаил 03.09.2017 19:28

А я не зміг подивитись...((( Однак, я бачив те, чого багато хто ніколи не побачить - Міхаеля Шумахера в Монці в 2003. Це було незабутньо!!

Святовит 03.09.2017 19:31

................Так. Я вболівав за Міхаеля багато років, практично всю його формульну карєру, але не мав можливості бачити в живу.

Михаил 03.09.2017 19:47

То я трохи не так сказав - по ТВ, звичайно))

MERLIN 04.09.2017 09:16

Цитата:

Допис від Михаил (Допис 495692)
То я трохи не так сказав - по ТВ, звичайно))

:-)):-))Тоді я теж... Зараз я дещо втратив інтерес. Цікавлюсь в загальних рисах, мабуть тому, що нема "кумира". Тому :uchtiv::uchtiv::uchtiv: Міхаелю вдячність за ті часи, за ті емоції, що він дарував своїм прихильникам. Це фантастично і незабутньо!

Михаил 04.09.2017 09:45

Цитата:

Допис від MERLIN (Допис 495737)
:-)):-))Тоді я теж... Зараз я дещо втратив інтерес. Цікавлюсь в загальних рисах, мабуть тому, що нема "кумира". Тому :uchtiv::uchtiv::uchtiv: Міхаелю вдячність за ті часи, за ті емоції, що він дарував своїм прихильникам. Це фантастично і незабутньо!

Все один до одного. :*-)%*
Намагаюсь у Феттелі побачити риси Міхаеля - і німець, і у Феррарі, - однак щось не так, немає ТОГО інтересу, що був... Старію, мабуть...

Святовит 08.09.2017 21:20

..................Згоден, важче стало знайти щось, що б як і раніше так само сильно тягло до монітора коли проходять перегони, але звичка залишилась і я так само зараз шукаю того за кого б вболівав та переживав. Деякі пріоритети зявляються, але поки що все не дуже ярко окреслено ;-).

Святовит 01.10.2017 14:36

..................Відбувся черговий етап і нажаль останній на цій трасі. Гран Прі Малайзії, як стало відомо, з наступного року в календарі не буде. Ця траса має особливий шарм та непередбачуваність. Переміг вперше в сезоні та вдруге в карєрі Ферстаппен, 2 Хемілтон і 3 Ріккардо. 4 Феттель, 5 Ботас.

Святовит 08.10.2017 09:56

..............Чергова гонка пройшла з неочикувано великою кількістю сходів, але було досить цікаво. 1. Хемілтон 2. Верстаппен 3. Ріккардо та 4. Ботас.
..............Наступний етап за два тижні і це буде Гран прі Сполучених штатів.

Святовит 12.11.2017 21:30

....................Гран прі Бразилії пройшов досить спокійно, результат 1. С.Феттель 2. В.Ботас 3.К.Райконен. Хемілтон зробив чудовий сейв на 16 позицій вгору, Алонсо як і завжди підтвердив свій статус одного з найталановітиших пілотів, а молодь, за виключепнням Ферстаппена, ні чим особливим не вразила.

Михаил 13.11.2017 09:52

Я вчера впервые за много лет крикнул "Ура!". Вслух.:cool2:

Добавлено через 1 минуту
Но я в данной гонке я считаю Райкконена героем. ИМХО.

Святовит 26.11.2017 17:28

..................ЕЕЕЕХХ, ну ось і кінець чергового цікавого сезону. Абу Дабі в девяте поставив жирну риску під усим сезоном. 1. Валтері Боттас (Мерседес) 2. Льюіс Хемілтон (Мерседес) 3. Себастьян Феттель (Феррарі) 4. Кімі Райконен (Феррарі).
..................В чемпіонаті світу 2017року з автогонок в класі Формула 1 (королівський клас) став переможцем Л. Хемілтон і це вже четвертий титул, так само як і у С. Феттеля (4 титула), Феттель другий, а Боттас третій. До початку чемпіонату 2018 року з новим логотипом лише чотири місяці і почнеться він в Мельбурні (Австралія). Та що там туєї зими - Миколая, Католицьке Різдво, новий рік, Православне Різдво, старий-новий рік, Водохрещення, потім іще трішки протягнути на чистому "інтузизизмі" та й ВЕСНА. Бажаю всім надхнення, терпіння та оптимізму і знову вода стане не тільки рідкою та ще й теплою, а життя знову налагодиться ;-) :ok:.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:55.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0