![]() |
Вопрос по плм Parsun T30BMS
Всем привет :-) . Хочу приобрести мотор Parsun T30BMS. Кто, что скажет за этот мотор? Также возможна установка электростартера?
|
Re: Вопрос по плм Parsun T30BMS
Ниже темы же есть по этому мотору...:-)
Если на Крым брать, то лучше сразу под д/у, у него соответственно и эл. стартер уже есть и зарядка аккума... |
Цитата:
|
Sanya729800, освободите свою личку, хотел Вам сообщение отправить, а не могу..:-)
|
Цитата:
|
Тоже интересна инфа по этому мотору
|
всем доброго времени суток!
30 у меня bms парсун. хочу переделать из него под дистанцию,может кто сталкивался! прогресс 2. где купить это все и к кому обратится лучше. Спасибо. |
Цитата:
|
Cпасибо Вот буквально пол часа назад узнал что 2400грн есть такой комплект , странно такая разница !!!
Может то ориг а то китай .. Уже запутался. |
Цитата:
|
Цитата:
|
В том магазине что вы предлагаете ,там ориг,я не обратил внимание
Я звонил в магазин спрашивал,на 30. Там и год важен. Еще раз дякую. Добавлено через 13 минут Спасибо. Хочу в одном магазине все купить сразу. И командер ,тросы,редуктор. Ищу специалиста, чтоб на лодку установил сразу на ропе. Выставка не за горами, дай бог найду кто готов помочь в этом вопросе. Добавлено через 57 секунд Цитата:
|
Три роки користуюсь двигуном. Ніяких проблем, крім деяких особливостей. На холодну з першого разу не заводиться ніколи у мене. Вирішуєтться просто — закачати паливо, підсос, сіпнути стартер, знову підкачати грушу. Я не спеціаліст, але мені здається, що все що в груші затягує у циліндри, але йому цього не вистачає, і далі не тягне паливо. Таке склалось враження.
Прогрітий легко заводиться, тягне, працює. Норм двигун. На першому техогляді у сервісі при мені все перевіряли, мастило з ноги зливали — не мутне, свічки замінили, хоч і старі були ніби не закіпчені. А так головне — хотілось би з еоектростартом. Хочп читав, що у тій моделі є якісь незрозумілі глюки у деяких користувачів. Зате зручно ж. |
Цитата:
без нього теж гуд. яке масло льєте та пропорція яка, чисто цікаво. дякую. |
Цитата:
Парсунівське мастило як купив то пробував один раз. Воно їде звісно, але якось хм, ну якось не те. Може напридумував, але здається що димить більше, і тягне двигун гірше. Це парсунівське візуально густіше, може в цьому справа. Вирішив не займатись дуристикою, та їжджу на квіксільвері. |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:36. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010