![]() |
З Днем захисника України!
|
Re: З Днем захисника України!
|
Re: З Днем захисника України!
У темі 1 долучень
Всіх зі святом!
Із Днем захисника Вітчизни і святом Покрови Пресвятої Богородиці! Щиро вітаю Вас із Днем захисника Вітчизни і святом Покрови Пресвятої Богородиці – світлим і радісним днем! Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Як відомо, це свято знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!» Тож вітаймо всіх земляків із цим радісним святом і бажаємо міцного здоров'я, щастя, здоров’я, наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України! Неньки-України Всіх захисників Привітати щиро Хочу від душі. Ви-оплот надійний, Миру наш гарант, Віри та надії І любові вам. Ви оберігаєте Спокій наш і сни, Світлої вам радості, Дорогі сини. Покров Богородиці Заслонить від зла, Любі наші хлопчики, Щастя і добра. Привітної доленьки, Ви ж - війні заслін. Рідненькі соколики, Вдячний вам уклін. |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:17. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010