![]() |
Привезу и растаможу яхту
Займаюсь покупкою, доставкою та розмитненням яхт та катерів з Європи під ключ.
Є дозвіл на негабарит до 3 метрів для Польщі, Німетчини та Нідерландів. Хто шукає собі човен, звертайтесь. (068) 872-36-94 Артем |
Re: Привезу и растаможу яхту
А ПЛМ привозите?
|
можу привезти
|
Кому привозив? Яка цiнова пропозицiя?Розрахунок i т.д. ?
|
Цитата:
|
И моторы...
|
я тут можу писати одне повідомлення в тиждень.
Наприклад, доставка яхти чи катера з Нідерландів 3000 євро. Для негабарита додатково оплачується дозвіл на перевезення. Ціна послуги не залежить від ціни, віку чи розмірів човна. Наперед оплачується вартість покупки та погрузки. Після доставки розрахунок за розмитнення та мої послуги. Лафет, якщо його не віддають безкоштовно, нема сенсу везти. Його доведеться розмитнювати та сертифікувати як автомобіль. Дешевше купити у нас. Дешеві мотори нема сенсу везти. 4т теж дорогі. Замовляють стаціонари та підвісні 2т від 30-40 к.с. Наприклад, Evinrude 60 виходив 1500 дол, 40 кс - 1000 дол. зараз у Києві є ще 3 вітрильні яхти та 3 двигуна. |
UP!
|
Сьогодні (!!!) отримав човен від Артема (топік стартера) і скинув на воду.
Все в межах оговорених строків, цін, документи митниці на рєєстрацію (реєстр поки не працює) Реально рекомендую, готовий відповісти на всі питання. |
Цитата:
Она?:smuschenie::smuschenie::smuschenie: http://forum.fregat.club/picture.php...ictureid=12160 |
Ну с Артёмом всё понятно ))) , хотелось бы про лодочку услышать немного
|
Вы помните что эта тема в разделе "Продажи".
Ответ раз в неделю. |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:50. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010