![]() |
Ремонт Прогресса 2М Корпус
У темі 8 долучень
Добрий вечір, заглянул я в лодочний гараж и увидел там старую лодку дедушки, спочатку хотів здати на метал (не знайшов документів на неї) і корпус в жахливому стані, потім відклав це діло і ось прошло пів року і вирішив я її починить по причині появі мотора. Потрібна поміч оскільки в цьому ділі сильно не розбираюся. Довго шукав інформацію на форумі но всю не зміг найти. З форуму зрозумів що це Прогресс 2М це так?( по табличке там только осталось те що вибито)
|
Re: Ремонт Прогресса 2М Корпус
У темі 3 долучень
Буду радий за інформацією:
1) читав що є прогресси "правильної" форми і "неправильної", який в мене? 2) З фото видно, що низ дуже пошкоджений ( не знаю як правильно це зветься, на фото видно, з металу осталися одні закльопки. З форуму зрозумів що потрібно вирізати ті ставки, зачищати до металу і замінювати на нові. Яким чином? Вже зачистив, не знаю де взяти нові або як зробити самостійно хто знає? |
Цитата:
Процесс замены скуловых накладок на форуме описан достаточно подробно:neznayu:. |
А чи правильної форми?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Знайшов фото як мінять скулові накладки, але не описано як правильно зігнути і яким розміром брати профіль
|
Цитата:
|
Це питання філософське .А Ви шановний,якою мовою спілкуєтесь?
Ось почитайте вся ніч попереду http://forum.fregat.kiev.ua/%D0%BF%D...%8B%D0%B9.html |
Українською, можу на русский перейти. Як уголок та зігнути, щоб він не тріснув? Уголок брать 25*25*2 чи не піде?
|
Цитата:
Как правильно загнуть - даже я не знаю:neznayu:.... На фото самый основной момент этой процедуры показан - надо по имеющимся отверстиям в отбортовке насверлить их в одной стороне будущей накладки а потом ее гнуть. |
:-D
Цитата:
Десь в темах було описано повністю весь процес заміни,треба трошки пошукати.Скористуйтесь пошуком. |
Спішив...та взагалі при чом тут мова, за допомогою звернувся
|
Цитата:
|
Михайло, якщо брати кут,то він повинен бути з м'якого металлу, а правильно це робиться з полоси металлу за допомогою нагрівання.:ok:
У Вашому випадку,я би зрізав пошкоджений метал і доклепав би новий,ти самим убравши всі корозійни місця. Десь так,бо по іншому там не можна,корозія все пошкодила. |
Який саме метал краще брать (бажано щоб не нагрывати)?
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:40. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010