![]() |
Підскажіть будь ласка з регістрацією Погреса 2
Ситуація така:
Є прогрес 2 в оригіналі (нічого не вирізано і не змінено) куплений без документів (шилдики всі на місці але погано читаються). Відремонтував і тепер хочу зробити документи з вписаним мотором 25 к.с. Також є товариш у якого є документи на прог2 але лодки немає каже що може подарити документи. Питання: 1. Яка вартість поставити лодку з мотором на облік з "нуля" та взагалі які необхідно документи щоб це зробити? 2. Яка буде вартість переоформити з документів товариша цей прог2 на себе. 3. Чи можна видати що документи товариша це доки на мій прог2 і зробити ген доручення та ходити з його доками? 4. Може хтось порадити людину яка може зайнятись такою справою. ПС Дякую за будь яку інформацію |
Re: Підскажіть будьласка з регістрацією Погреса 2
Имхо - рекомендую пока ограничится п.3 да и куда вы сейчас собираетесь выходить???
|
Цитата:
|
Цитата:
Тут друга ситуація, що отримати права на керування ММС зараз нереально. Якщо захочуть, то докопаються. п.с. Вам той прогрес вийде золотим, якщо захочете все узаконити. Я знаю про що кажу, проходив ці кола ада самий, ТО, реєстри і т.д. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
По ітогу якщо здавати екзамен, я його 100% не здам.. Але це таке. В Непоротове ми не їздимо, дуже далеко та дуже глибоко. Я не знаю що можна ловити на 50+ метрів глибини.. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:41. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010