![]() |
Re: Что, где и на что клюёт в р-не Кийлов - Стайки
Цитата:
|
Цитата:
.................. http://forum.fregat.club/%D0%B0%D1%8...%B8%D1%82.html Як варіант. Хоч є і інші. |
Цитата:
|
Цитата:
...................Читайте тему, там все є. |
...............Осінь своє бере і нікуди від цього не подітися ні рибі, ні нам - рибалкам :-). Звіт з вказаної місцини за останній тиждень: лящ стоїть в пів-води і "домовитися" з ним поки що не вдається, плотва середнього розміру досить впевнено прокльовує з глибини і можна не погано відвести душу. Чернуха (краснопер) та карась стоїть в очереті і витягти їх звідти досить складно але зловити всеж можна за допомогою довгої вудки з кивком на кінці, вишукуючи "вікна" між рослинністю в очереті і закидаючи саме туди. По хижаку все сумно, судак бере, але зовсім мілкий :nizia:, дуже рідко попадається щось більш цікаве. Щука поводиться непередбаченно, один день бере вздовш берегів попід очеретом, іншого дня зовсім не реагує, а потім раптом чіпляється на донні оснастки майже на форватері. Вода ще досить тепла, мабуть саме це і пояснює таку поведінку риби, але все може змінитися в будь яку мить, можливо саме зараз коли я з вами ділюсь своїми спостереженнями за минулий тиждень :cool2:.
|
........................Минулий тиждень для рибалки в означеній місцині був майже мертвий оскільки штормило увесь тиждень і на воді було дуже не комфортно, хоч сміливці всеж були та й вони повертались з дуже не значним результатом. Сподіваємось на наступний тиждень. Всім "Ні хвоста, ні луски".
|
Доброго всі здоров'я шановні!
А хтось в цих краях наразі ловить? Поділиться будь ласочка хто на що, та де ловить? А взагалі Я б хотів напроситись, або взяти в компашку когось - я трошки нуль :) хочу навчитись, щось зрозуміти. |
Що стосується хижої риби, то це не погані місця для холодної води.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:06. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010