![]() |
У кого и где покупаете з/ч на Mercruiser?
У кого и где покупаете з/ч на Mercruiser, где хорошие цены? У кого много есть в наличии?
|
Re: У кого и где покупаете з/ч на Mercruiser?
|
Ещё добавлю:
067-509-56-ноль два - Дмитрий 050-328-32-шесть девять, 247-95-ноль семь - Николай. Они работают вместе, немного разные профили. Есть много б/у и новые! :ok: |
С ебей и сам привезу!!! интересно тут))) для начала нужны клапана в коллектора на 7.4 надо будет обзвонить
|
Срочно нужен регулятор давления топлива на 7.4. Может у кого есть новый или б/у
|
Цитата:
|
Я так понял Denis 840, интересуется обратными клапанами, "бабочками" которые в выпуске стоят.
|
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
|
Цитата:
|
Добавлю еще номерок:
Руслан 067-пять 6 три - 46-семь шесть. Возит запчастим с Европы, + есть наличие. Или Днепр или Запорожье, не помню. |
шановні форумчани.обдзвонив всі телефони не можу знайти паливний насос на меркрузер 3.0 карбюратор.може хто чим допоможе буду вдячним
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
його достатньо буде для троьохлітрового мерка??
|
Продуктивність 95 літрів за годину, тиск до 0.4 бар. Гадаю що вистачить. В мене такий був на старому Форді 2.9 вистачало. Та він не так вже й багато коштуе, варто спробувати. Тількі купуючі, треба подивиться на його данні. Вони є меньшої та більшої потужності. Берить той, шо самий потужний, тільки треба щоб була обратка.
|
стосовно обратки я подивлюся бо точно не памятаю чи є. якшо не має то буду робити.іі краще кидати напряму в бак паливний??чи можна кинути в сепараторний фільтр???просто з такими двигунами я стикався коли в 14 років збирав москвича))
|
замовив насос на меркрузер 3.0 "Boat-parts"прийшов рахунок який я в той же час оплатив. згодом зателефонували сказали що не має на складі,або чекати місяць або повернення коштів.погодився на повернення коштів. кошти прийшли за мінусом ста гривень)) сума не значна як для мене , але осад залишився. можливо мій досвід буде комусь корисним
|
Цитата:
|
насос вже найшов.дякую ,просто поділився враженнями стосовно інтернет магазину.
|
Доброго время суток!!! НУЖЕН Клапан холостого хода на MPI
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:57. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010