![]() ![]() |
![]() |
#10 (permalink) |
Активный участник
Псевдо: Дима
Звідки Ви: Киев
Карапь: Резинка + 3 л\с, Длинномер+60 л\с
Дописи: 7.879
Поблагодарили 8.884 раз(а) в 3.314 сообщениях
|
![]()
Взято з Форума Український Клуб - Форум Шанувальників Німецьких Бусиків Volkswagen Club
Да пробачить мене Топік Стартер… Але…ТЕКСТ. "Конструкція наших Т3-х –самобутня і цікава. Навіть зараз, через багато часу, певні його опції і зручності унікальні і відсутні в інших автомобілях. Скажімо, зупиняє вас поліція, ви – водій профі-екстремал і голова білявки-стюардеси десь в області ваших колін і керма, мєнт бачить її потилицю… Скандал, вам шиють аморалку, далі повідомлення на роботу, прогресівка летить, жінка забирає дітей і їде до мами… Або доведеться (крім премії стюардесі) ще й відкуплятися від даішників, віддавати себе на поталу шантажистам і корупціонерам. І так буде на всіх автомобілях, крім наших — бо для Т3 така дислокація всього-навсього означає перевірку пасажиром рівня омивайки в бачку який в ногах у водія, а це правилами і суспільною мораллю не заборонено. Кохана, я дуже поспішав до тебе, але в мене щось перестало псикати і я попросив цю тьотю (я навіть не знаю як її звати) подивитись що там з рідиною… В наших бусах не виходячи з салону можна проводити багато подібних видів ТеО, як на ходу так і на стоянці. Сідай сюди, я покажу тобі де заливають тормозуху… Хочеш побачити мій ТДІ? – нахилися через сідуху, от так, не бійся, я тебе підстрахую, а тут у мене щуп – важливо тільки не забувати про правила безпеки при виконанні такого виду робіт, добиватись злагодженості робочих рухів та передбачуваності реакцій. І обов"язково – про це навіть не варта нагадувати – використовувати засоби особистого захисту. І тоді таке ТеО принесе не тільки користь – а як і кожна добре виконана робота – також велике задоволення. Та досконалість не має меж, час не стоїть на місці, технології розвиваються, і навіть таку вивірену і збалансовану конструкцію як у нашого течика, завжди можна покращити. Нюанси виникають, якщо ви не просто профі-екстремал, а профі високого класу – і наприклад вирішили провести т.зв. групове ТеО – яке передбачає наявність цілого колективу виконавців ваших вказівок та бажань. Маса вантажу (нехай мені пробачать цей термін у даному контексті) виросте, диферент вашої яхти на колесах зміниться, і виникне ризик засліплення зустрічних світлом фар вашого авто. Бути професі-екстремалом геть не означає бути безбашеним – навпаки, безпека для них понад усе — тому подбати про зустрічних треба обов"язково, і електрокоректор фар штука геть не зайва для наших Транспортерів…" Я Плакав…
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2) | |
|
|