|   | 
|  19.02.2022, 21:22 | #25 (permalink) | 
| Клубень Псевдо: Вадим Звідки Ви: Київ, база в Кийлові. Карапь: все після перемоги. 
					Дописи: 9.887

Поблагодарили 6.033 раз(а) в 2.118 сообщениях

|  Re: а знаете ли ВЫ ??? ..............Важко серьйозно сприймати всю цю інформацію, мушу визнати лише найголовніший меседж - радянська промисловість дійсно на 100% була заточена та дотична до виконання оборонного замовлення, але не все так просто і калібри там далеко не найголовніше . Якщо заглибитись в суть питання доведеться годинами тиснути на кнопочки, скажу лише про те що на поверхні для мене, ні чого спільного у макаронного преса з технологією виготовлення артилерійського пороху - не ма є. Ті хто таку хрінь спробували вкласти в мізки людей (в тому числі і Сергію) геть нічого не розуміють у виробничому процесі, матеріалі з якого виготовлюються фільєри матриць макаронного преса, можливостями шнека (тиск), вакуумуванням та самим технологічним процесом. Сама ідея використання та пристосування мирного виробництва під виготовлення продукції оборонного та військового призначення звісно достатньо зрозуміла та виправдана, але я думаю що далеко не все можливо переобладнати в короткий термін та використата для потреб збройних сил та для виконання військового замовлення. 
				__________________ Слава Україні - смерть ворогам !!! | 
|   |   | 
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| 
 |  |