![]() |
|
Re: Разное видео.
Если честно, то большую часть текста песни не понял. о чем поет???
|
Цитата:
З.Ы. Я понял песню так! |
Цитата:
Пісня про дівчину, яку видають заміж за нЕлюба, тому й серце в неї кам"яне - "кам"яна гора":-(. Мати дочці обіцяла, що не буде так робити, але не дотрималась слова:-C. Ех, ви, філологи...:jokingly: |
така ця пісня БУКОВИНСЬКА як президент українець >:->>:->>:->
|
Цитата:
|
Шкипер,
RINO, Да, с юмором у Вас парни проблема? |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Учимся стрелять
|
Цитата:
Чом ся не лупаєш? Наша молода кам’янеє серце має! Казав кленів лист, що не буде падати Казала мамка, що не буде віддавати. Музики грають, дружки співають, Ти сльозоньку ,Марічко, не врониш! Ой заграли скрипочки –ців-ців-ців, Чи готові, моя мамко, калачі? Йдуть уже за мною сватачі, Беруть мою русу косу на мечі! Хіба ні? А яка ж тоді?...:neznayu: |
слова Українські, віршовані,
з нашого, роками загнобленого існування, осписані Шевченком, І-Франком, Кобилянською, Косач,... виплакані у піснях змордованих , скалічених, сліпих кобзарів і........... ось сьогодні :sos::sos::sos::sos: |
|
тестирование якорной лебедки TRAC
Какой высокотехнологический ЗАВОД =-O=-O=-O ... |
|
|
|
Круто!!
Но жалко кораблики!!!:'( |
|
Видел и интересовался я этими крыльями.
Вот сайт этого дядьки: Human Birdwings | Building a semi human powered flying device А вот как строилось: jarnosmeets80 - YouTube На самом деле он не машет крыльями, то есть руками. Сил бы просто не хватило. У него там стоят акселерометры с нинтендо и сервоприводы! К стати, на их постройку испаганили два кайта... Помойму два кайта это гораздо лучше чем два крыла... |
:-
Цитата:
|
Смотреть ВСЕМ КУРИЛЬЩИКАМ сам я бросил хоть и не очень давно но всем советую
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:28. |
|
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010