![]() |
Re: депресія или золотая осень...
У темі 3 долучень
Цитата:
|
на третей фотке ВЫ подготавливаете большого и жирного
червя к самостоятельному забросу ??? :-D:-))%OD или Саша решил от ЕГО избавиться ??? |
Ой я немогу:-D О дают. Таки отдых удался. З:cool2:ачёт
|
Ну и где вы видите на нас хоть какое то подобие плавок ???:neznayu:. А рыбу то все равно не словили. А скупнуться решили по тому, что жарко вечером было (Гер-Командор сказал - мы ответили "ЕСТЬ" :-D), представили себе, что яко бы из сауны вышли и вперед в Днепр. :->=-O
...........Приятно в хорошей компании день провести, и ни чего страшного. что рыбу не словили :super:. |
А я сижу как на иголках весь :-)) %OD
Через 6 часов выдвигаюсь в сторону Сорокошичей :smuschenie: Лодочка уже там ждет :-) отогнал еще в прошлые выходные ) Вернусь в понедельник - раскажу как все прошло! :russian: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Удочки не взяли! Но хоть из автобуса вышли )))))
|
Хочу вам сказать, что купание осенним вечером ногишом :smuschenie:в "свеженькой" водичке - это прекрасный метод борьбы с "сезонной депрессией" (правда точно не знаю, что оно такое эта - депрессия :->). Да и какая может быть депрессия после так замечательно, да в такой теплой компании (и почти без спиртного некоторые) проведенного дня на воде.
|
В следующий раз как соберётесь купаться на 5-м Ропе, набирайте M:-)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А як же без цього =-O !!! :-D.
|
У темі 3 долучень
Сегодня в Килове боролись с дипрессией! Погода была замечательная, тёплая,летала паутинка, вода зеркально прозрачная. Я даже около 2-х часов ловил в футболке. Но щука не брала на отрез. За то масса положительных эммоций.:cool2:
|
Я в там был в прошлые , примерно таже картина. Завтра таки иду на залив. да и по ещё нескольким местам пройдусь. Стартую с 6-го Ропа в 7.00.
|
Цитата:
|
Ок.
|
Давайте по пунктах,
Перший, я нажаль тут нікого не знаю, і єдина причина чому я тут це google який виплюнув саме цей сайт першим на запит "депресія". Скоріше всього ви сумуючі романтики, а не деприсивні сопляки, але форум читають всі кому не лінь так що... Другий, я хлопець, мені зараз 22, в свій час побував і в психіатричному відділі місцевої лікарні і зкоштував медикаментів. Депресія можна сказати появилась в 17, хоча схильності просліджувклись набагато раніше. Третій, причина чому я це пишу, в ретроспективі поділитись тим що зараз про це думаю. Колись досить часу провів на подібних темах в різних форумах, можливо комусь буде цікаво. Четвертий, аргументи за і протів мені не інтересні. Проблема: не знаю що сказати людині, як подивитись коли прохожу повз когось на вулиці, боюсь щось сказати в компанії, важаю себе невдахою Те що допомогло: не губитись в гормональних відчуттях - вести внутрішній діалог, бажано з матом, сюсюканням, матом, легендарними перебільшеннями, матом ітд. Впевнений що в кожного є принаймі маленький запас добірно вульгарних слів яких не слід говорити в голос. Приклади (без мату, вставляйте свої персоналізовані фрази кожних 3-4 слома, або частіше, до смаку): "Ну щоб тобі б такого сказати щоб заржала як коняка. Ну, ну шо тобі подобається... Розсілась тут як корова і бачиш, по сторонах втикає, тіпа не цікаво на. А ну сюда дивись кому сказав. Там нікого нема, одні простітутки і такі як я разом з ними. Ой, шо ти так на мене витріщилась, шо то я вголос сказав? Ітд." Стоїш в ванні, вивчаючи свою далеко не спортивну фізіономію "Оце розгодувався... А скільки банок сала б вийшло. На смальці б дируни смажив до нових віників. А зараз ше вереники будемо наминати. О тут трохи бракує, нічого зараз поправимо, поправимо. Ітд." Додам: Ділитись своіми поглядами на життя в депресивний період з людьми які вас люблять, але не мають стійких поглядів та цінностей, в результаті хреново для вас всіх. |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:19. |
vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010