19.10.2010, 21:57 | #42 (permalink) |
Клубень
Псевдо: o
Звідки Ви: B
Карапь: К
Дописи: 4.355
Поблагодарили 4.012 раз(а) в 837 сообщениях
|
Re: депресія или золотая осень...
на третей фотке ВЫ подготавливаете большого и жирного
червя к самостоятельному забросу ??? или Саша решил от ЕГО избавиться ??? |
19.10.2010, 22:58 | #43 (permalink) |
Клубень, модератор
Псевдо: Володимир
Звідки Ви: Київська обл, смт.Гостомель
Карапь: Параплан-Skywalk Chili 2
Дописи: 19.676
Поблагодарили 7.176 раз(а) в 3.165 сообщениях
|
Ой я немогу О дают. Таки отдых удался. Зачёт
|
20.10.2010, 11:49 | #44 (permalink) |
Клубень
Псевдо: Вадим
Звідки Ви: Київ, база в Кийлові.
Карапь: все після перемоги.
Дописи: 9.874
Поблагодарили 6.016 раз(а) в 2.115 сообщениях
|
Ну и где вы видите на нас хоть какое то подобие плавок ???. А рыбу то все равно не словили. А скупнуться решили по тому, что жарко вечером было (Гер-Командор сказал - мы ответили "ЕСТЬ" ), представили себе, что яко бы из сауны вышли и вперед в Днепр.
...........Приятно в хорошей компании день провести, и ни чего страшного. что рыбу не словили .
20.10.2010, 12:42 | #45 (permalink) |
Клубень, Модератор
Псевдо: Сергей
Звідки Ви: Киев
Карапь: Прогресс4+evinrude 40
Дописи: 9.880
Поблагодарили 6.639 раз(а) в 1.853 сообщениях
|
А я сижу как на иголках весь
Через 6 часов выдвигаюсь в сторону Сорокошичей Лодочка уже там ждет отогнал еще в прошлые выходные ) Вернусь в понедельник - раскажу как все прошло! |
20.10.2010, 13:45 | #49 (permalink) |
Клубень
|
Хочу вам сказать, что купание осенним вечером ногишом в "свеженькой" водичке - это прекрасный метод борьбы с "сезонной депрессией" (правда точно не знаю, что оно такое эта - депрессия ). Да и какая может быть депрессия после так замечательно, да в такой теплой компании (и почти без спиртного некоторые) проведенного дня на воде.
22.10.2010, 16:00 | #53 (permalink) |
Клубень
|
А як же без цього !!! .
30.10.2010, 21:19 | #54 (permalink) |
Клубень
Псевдо: Богдан
Звідки Ви: Riviera Riverside
Карапь: Buster Magnum+Suzuki 200
Дописи: 8.332
Поблагодарили 2.722 раз(а) в 874 сообщениях
|
Сегодня в Килове боролись с дипрессией! Погода была замечательная, тёплая,летала паутинка, вода зеркально прозрачная. Я даже около 2-х часов ловил в футболке. Но щука не брала на отрез. За то масса положительных эммоций.
|
30.10.2010, 22:04 | #55 (permalink) |
Клубень, модератор
Псевдо: Володимир
Звідки Ви: Київська обл, смт.Гостомель
Карапь: Параплан-Skywalk Chili 2
Дописи: 19.676
Поблагодарили 7.176 раз(а) в 3.165 сообщениях
|
Я в там был в прошлые , примерно таже картина. Завтра таки иду на залив. да и по ещё нескольким местам пройдусь. Стартую с 6-го Ропа в 7.00.
|
15.07.2011, 02:13 | #58 (permalink) |
Новичок
Псевдо: romka
Звідки Ви: halifax
Карапь: fregat
Дописи: 1
Поблагодарили 3 раз(а) в 1 сообщении
|
Давайте по пунктах,
Перший, я нажаль тут нікого не знаю, і єдина причина чому я тут це google який виплюнув саме цей сайт першим на запит "депресія". Скоріше всього ви сумуючі романтики, а не деприсивні сопляки, але форум читають всі кому не лінь так що... Другий, я хлопець, мені зараз 22, в свій час побував і в психіатричному відділі місцевої лікарні і зкоштував медикаментів. Депресія можна сказати появилась в 17, хоча схильності просліджувклись набагато раніше. Третій, причина чому я це пишу, в ретроспективі поділитись тим що зараз про це думаю. Колись досить часу провів на подібних темах в різних форумах, можливо комусь буде цікаво. Четвертий, аргументи за і протів мені не інтересні. Проблема: не знаю що сказати людині, як подивитись коли прохожу повз когось на вулиці, боюсь щось сказати в компанії, важаю себе невдахою Те що допомогло: не губитись в гормональних відчуттях - вести внутрішній діалог, бажано з матом, сюсюканням, матом, легендарними перебільшеннями, матом ітд. Впевнений що в кожного є принаймі маленький запас добірно вульгарних слів яких не слід говорити в голос. Приклади (без мату, вставляйте свої персоналізовані фрази кожних 3-4 слома, або частіше, до смаку): "Ну щоб тобі б такого сказати щоб заржала як коняка. Ну, ну шо тобі подобається... Розсілась тут як корова і бачиш, по сторонах втикає, тіпа не цікаво на. А ну сюда дивись кому сказав. Там нікого нема, одні простітутки і такі як я разом з ними. Ой, шо ти так на мене витріщилась, шо то я вголос сказав? Ітд." Стоїш в ванні, вивчаючи свою далеко не спортивну фізіономію "Оце розгодувався... А скільки банок сала б вийшло. На смальці б дируни смажив до нових віників. А зараз ше вереники будемо наминати. О тут трохи бракує, нічого зараз поправимо, поправимо. Ітд." Додам: Ділитись своіми поглядами на життя в депресивний період з людьми які вас люблять, але не мають стійких поглядів та цінностей, в результаті хреново для вас всіх. |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
|
|