Обязательно к заполнению
Всем привет.Выставляю документ,который ОБЯЗАТЕЛЬНО надо распечатать и заполнить.....после чего...отвезти в Регистр судноплавства...или отдать мне.
ЗГОДА
НА ЗБІР ТА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI
Я,______________________________________________________________________________
(ПІБ)
народився «____»_______________19___ року, паспорт серії_____№_______________, виданий _______________________________________________________________________
«_____» ____________ _______ року, шляхом підписання цього тексту надаю згоду ДП «Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України» на збір та обробку моїх персональних даних у картотеках та/або за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи баз персональних даних «Малих суден» та «Клієнт», з метою реалізації адміністративно-правових, податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та аудиту, забезпечення реалізації відповідних норм Кодексу торговельного мореплавства України, постанови Кабінету Міністрів України від 08.06.1998 №814 та Закону України «Про транспорт».
Обсяг моїх персональних даних, що оброблятимуться в базах персональних даних «Малих суден» та «Клієнт»: ідентифікаційні дані: ПІБ, адреса, телефон; паспортні дані; ідентифікаційний код.
Передача моїх персональних даних третім особам здійснюється Регістром судноплавства України лише у випадках, передбачених законодавством України, а в інших випадках – лише за моєю згодою.
«____» _________ ________ _____________ _________________
(число,місяць,рік) (підпис) (прізвище та ініціали)
ЗАПОВНЮЄТЬСЯ ІНСПЕКТОРОМ РЕГІСТРА
Особу та підпис ________________________________________________________________________.
(ПІБ особи)
Відповідальна особа: ___________________________ __________________ ______________________
(посада) (підпис) (прізвище та ініціали)
Лініявідрізу______________________________________________________________________________________
Я,___________________________________________________________________________________
(ПІБ)
посвідчую, що отримав/ла повідомлення про включення моїх персональних даних до баз персональних даних Регістра судноплавства України, про мої права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», мету збору та обробки моїх персональних даних та про осіб, яким мої дані надаються для виконання зазначеної мети. Зауважень та заперечень не маю.
«____» _________ ________ _____________ _________________
(число,місяць,рік) (підпис) (прізвище та ініціали)