Нажмите здесь для того чтобы увидеть полный текст
NatWest Bank London, Англія
PUTNEY ФІЛІЯ, 153 Путні Хай-стріт.
ЛОНДОН SW15 1RX
ВЕЛИКОБРИТАНІЯ
Дорогі друзі,
Мене звуть Mr.Wilson Ламберт Від Harlsden, Північно-Західному Лондоні, тут, в Англії.
Я працюю на Natwest Bank London. Я пишу наступні можливості в моєму офісі, який матиме величезну користь для нас обох.
У моєму відділі ми виявили покинутий суму $ 12,5 млн. доларів США (Дванадцять мільйонів п'ятсот тисяч доларів США) в рахунок, що належить одному з наших закордонних клієнтів покійний пан Морріс Томпсон американець, який на жаль, загинув в авіакатастрофі Alaska Airlines рейс 261, який зазнав катастрофи 31 січня 2000, в тому числі його дружина і єдина дочка.
Ви повинні дізнатися більше про аварію на відвідуванні цього сайту. (Http :/ / transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0002/01/bn.02.html)
Вибір звернувшись вас викликали з географічного характеру, де
Ви живете, зокрема через чутливості угоди. І конфіденційність тут.
Зараз в нашому банку було чекати якого-небудь з родичів прийти-за
претензії, але ніхто цього не зробила.
Я особисто була невдалою в пошуку родичів протягом 8 років, я прошу вашої згоди вам уявити, як найближчих родичів / Буде одержувача з померлим, щоб доходи від цього рахунку на суму 12.5Million доларів можуть бути виплачені до вас.
Це буде виплачено або спільно в цих відсотках, 60% мені і 40% для вас.
Все, що я зараз вимагають ваші чесні співробітництво, конфіденційність і довіра, які дозволять нас бачить цю угоду до кінця. Я гарантую вам, що це буде здійснюватися в рамках законного механізму, який захистить вас від будь-яких порушень закону.
Будь ласка, надайте мені наступне: як ми вже 7 днів, щоб запустити його до кінця. Це дуже дуже терміново ласка. Будь ласка, надішліть подробиці нижче
1. Повне ім'я
2. Ти телефону
3. Ти контактну адресу.
4. Ви займаєтеся.
5. Ти повік.
Ваш строковий відповідь буде довгоочікуваною і оцінили,
З повагою,
Mr.Wilson Ламберт
+44-7062009086