Перегляд одного допису
Старий 07.03.2014, 03:08   #72 (permalink)
D.J.Owl
Активный участник

Псевдо: Сергей
Звідки Ви: Кременчуг
Карапь: Captain "Combat" 410 под "Мерк-20" и "Ямаха-2""
Дописи: 185
Поблагодарили 142 раз(а) в 36 сообщениях
Типово Re: Длительность сезона навигации в Кременчуге

Цитата:
Допис від Биос-Кремень Переглянути допис
..."щодо вирішення питання відкриття навігації для маломірних суден на водоймищах Полтавської області...

А мені здається, що таке формулювання невірне. Пояснюю. Згаданий орган (інспекція судноплавства) регулює лише судоходний рух на судоходних шляхах. Тому їм не підпорядковуються всі водойми того, чи іншого регіону. Вони регулюють відповідно лише "судоходні шляхи"

Цитата:
Допис від Биос-Кремень Переглянути допис
Пропоную речення "По-друге. Температурний режим протягом березня-квітня 2014 року буде зберігатися на рівні + 10…15 градусів по Цельсію, що є сприятливою температурою...

А цього я взагалі не вписував-би. Хто може гарантувати, що саме так і буде - Господь Бог? Тому таке речення "не фактажне" і виглядає необгрунтовано.

Краще в тій частині листа,де згадується температурний режим останніх років додати "роскладку" за останні три-чотири роки з зазначенням конкретних температур милулих років. Думаю їх не важко буде знайти, а лист з таким додатком виглядатиме солідно - громада просить не тому, що так хоче, а тому, що питання вивчала.

До того-ж, панство, не тіште себе ілюзією, що вже за 2-3 тижні питання вирішиться - тому не розраховуйте, що вже в цьому році на воду підемо раніше. Подивіться на календар, подивіться на "стан справ" в державі. Зараз будь яка комісія за голову хапається - стільки питань, і всі першочергові... Тому в листі-звернені я взагалі-б і не натякав на поточний час. Лише дата наприкінці листа. Не обтяжуйте "тіло" звернення зайвою інформацією, а особливо цифрами.

Востаннє редагував D.J.Owl: 07.03.2014 о 03:10.
D.J.Owl зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням