Активный участник
Псевдо: Анатолий
Звідки Ви: Киев
Карапь: Прогресс-4+МС40 на Десне
Дописи: 14.370
Сказал(а) спасибо: 9.761
Поблагодарили 27.484 раз(а) в 3.639 сообщениях
|
Re: ПятниЦЦАааа....
ЖАРЕНА КАРТОХА
 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
Привітос, камрадос))) Ті, хто Бодю читає, пам'ятають пост про жарену картоху, мабуть, чи нє? Ладно, був такий гг))) Ну, так от Бодя рішив його трохи розширить, тоість ще раз побалакаєм про жарену картоху, но німножко іншим способом, ага ;)
Значить, цей способ теж простєйший, але состоіт із двох основних технологічних процесів і ще одного дополнітєльного. Для начала берем картоху, желатєльно середього розміру і шоб приблизно одінакова була. Харашенєчко миєм наші заготовки і ставимо варитись, як кажуть, в кожушках. Пока наша картоха вариться, чистим цибульку і, як ви вже мабуть здогадались, камрадос, ріжем сальце. Ага, отаке, з мяском, тіпа почеревинки гг)) ріжем все не дуже мілко, но і не шматками. Можна і ковбаску якусь за кампанію кубіками накромсать, чи сосісочку. В общєм, єслі нема, то просто салко і цибулька. Вооот, порізали, значить і смотрим, шо там наша картопелька. Ну, будем счітать, шо зварилась. Витягуєм наші картопляні заготовки, осторожно, бо гаряче ж, і даєм трохи охолонути.
Ставим на плиту пательню, чуть олійки туди і кидаєм сало, трішечки обжарюєм б, щоб смальчик пішов, тоді до нього кидаєм цибульку. Є ковбаска, значить і її туди. Всьо ето дєло помішуєм, щоб не підгоріло. Паааахне... ))) Ладно, пока воно жариться, то в пєрєривах мєжду помішуванням чистимо наші картофєльні заготовки від кожури. Раз, два, три... Ну, скільки там у вас їх, всьо почистили. Наша засмажечка готова майже, но ще трохи часу є, шоб заготовкі порізать кружальцями, десь по півсантиметра товщиною, на глазок в общєм. З гарним гострим ножем ето бистро робиться, но бережіть свої пальчики, ага)) Ну, от і порядок. Цибулька золотіста, сальце трохи піджарилось, ахх! Засмажечку можна пересипать в якусь піалку, а на цій самій сковорді починаєм другий процес приготування - обсмаження картофєльних заготовок. Ну, тут все просто. Олійки добавили і впєрьод, викладаєм наші кружальця, солим, перчим, ждем... Перевертаєм на іншу сторону, повторюєм процедуру. В общєм, на наших глазах проісходе чудєсне прєвращєніє нєвзрачних п'ятаків у золоті червонці гг)) краса ж! Який колір, яка скориночка, ляля ж, а не картошечка! Карочє, работаєм конвєєрно, пока не закінчиться расходний матеріал. Опппачкі, гатова! Диви, як воно смотріцца, уффф, клад золотих монєт, блін, не іначє! Насипаєм на тарілку, зверху ложечкою засмажечки нашої... Ага, сольоний огурчік ілі помідорчік буде очінь і очінь доречно ))) Шо ми забули? Бльооо... А зєлєнь! Точно! Бистрєнько рубаєм зєлєнь і посипаєм золоту картоху, вуаля! Беллісімо перфекто, бабене! Чарочка холодненької горілочки, картохан з засмажечкою і шото з солєній - прекрасна вечеря, камрадос, прекрасна! Смачного і будьмо! ;)
ПиСи: Бодя іще любить, коли така картоха малесенька, от тіки ж возитись, коли чистить довго, но кушать очінь вкусноооо, ммм...)) А іще в засмажку можна добавить мєлко порубаний часничок, тоже в тєму, провєрєно! |
|
 |
|
 |
|
|