Лондонський студент щосереди літає на навчання з Польщі, бо це дешевше за життя в Лондоні. 
Британський студент переїхав до Гданьська, тому що проживання в Польщі разом з перельотами дешевше, ніж життя в лондонському гуртожитку.
Джонатан Дейві відкрив для себе, що жити в Польщі та літати на пари до Лондона дешевше, ніж знімати кімнату поряд з університетом. Таке відкриття він зробив після того, як подорожував Європою. Дейві дослідив та порівняв, скільки коштує літак до Лондона з різних міст Східної Європи.
Як виявив для себе допитливий студент, оренда кімнати неподалік Лондонського університету коштує 220 фунтів стерлінгів (близько 7 тис. грн) на тиждень. Вартість наперед заброньованих авіаквитків, витрат на автобус від аеропорту та оренда житла у Польщі складає 2,1 тис. фунтів стерлінгів на рік (близько 70 тис.). Тож рік перельотів та проживання в Польщі окупиться Дейву всього за 10 тижнів.
"Важко повірити в те, що дешевше долати 1000 миль, ніж жити за рогом", - каже 23-річний юнак.
Дейві розповідає про свій розклад: "Я вилітаю з Гданьська та лечу до Лондона о 6-й ранку щосереди. Через різницю у часі я уже сиджу на лекції о 10 годині ранку. В мене є лекції у середу, четвер та п'ятницю, а потім я лечу назад до Польщі. І так до наступної середи. Це чудово працює".
Дві ночі в Лондоні він ночує у недорогих хостелах або ж у друзів. Дейві подорожує лише з ручною поклажею, тому вхитряється навіть щоразу відвідувати своїх батьків у Гемпширі.
Студент каже, що живе у Гданьську, бо немає зручних рейсів з Вільнюса. До того ж, на думку хлопця, Гданьськ гарніший.
Батьки вважають його божевільним. "Але вони завжди знали, що я вільний. Я показав їм цифри, і вони зрозуміли, що я прагну економити", - додає він.