Перегляд одного допису
Старий 14.06.2016, 21:09   #17 (permalink)
Роман 37
Клубень

Псевдо: Роман
Звідки Ви: Киев
Карапь: Днепр+mercury 40
Дописи: 10.421
Поблагодарили 4.419 раз(а) в 1.635 сообщениях
Типово Re: Вибираємо твердопаливний котел довгого горіння.

дякую всім, особливо Гордею і Александеру zhuzhik.
А тепер все по порядку. вибір пав саме на твердопаливний тому що, майже всі хто має підлогу з підігрівом 2 дні кочегарять газовий котел потім вимикають. Тобто я розігрію в осени підлогу і зможу протаплювати котла з вечора (жив в часному домі до 16 років розтопка, і обігрів хати було на мені з 3 класу) а то і раз в двое суток. (дивлячись яка зима). Пропонують підігрів підлоги зациклити з газовим котлом (якшо втомлений повернув крана, котла на мінімум і спати). твердопаливний хочу з нижнім горінням щоб була можливість підкидати і планую ставити його в хаті щоб не строїти котельну.

ПС у сусіда верхнього горіння сажа гарь дим але хватає заправки на 10 годин. Він кидає цілі чушки а потім засипає порубане гілля. Задоволений.

по зеленому тарифу цікаво але потім. По сонячним системам не розглядав. Думаю з боку достроїти теплицю і тоді вже ліпити сонячні системи.

По зкидкам Саша Петров дякую саме на сапернослобідській і купляв гідроакумулятора до скважини і саме вони посовітували толкового мужика по підігріву підлоги.

думав мурувати пічку з водяним радіатором але всі відговорили. Дров не напасешся.

А ще з правильним котлом фура пелет на 2-3 зіми раніше фура коштувала 15000грн.

Востаннє редагував Роман 37: 14.06.2016 о 21:14.
Роман 37 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням