Re: Треба вивчати українську мову.
Доброго всім вечора! Дискусія, я так розумію, хоч і дуже в'яло продовжується. На рахунок того, що треба не перестаратись, може і є якийсь в цьому сенс, не знаю. Тільки я бачу, що потихеньку напевно нічого не вийде. Я 2009р., перепрошую, відпочивав в Криму, і був приємно вражений що до 12години практично звучала Українська музика, як казали місцеві, що у них розпорядження 30 відсотків повинно бути нашого. А у нас в Кременчуці і зараз такого немає, а тоді темпаче. Моя жіночка- росіянка, патрітка України більша ніж наші депутати, приїхала до нас на Україну по розподілу, коли стало питання про школу для дітей, однозначно вирішила, що тільки Українська. І взагалі я вам хочу сказати браття мої, що дуже часто я був свідком того,що етнічні росіяни, які народились у нашаму місті, патріотичніші ні багато українців. Моя хата скраю ще дуже атуально, хоч і війна.Але головне, як казав Тарас Чорновіл, щоб у нашого народу виробити імунітет до того, що красти не можна, а то новини дивитись не можливо. Зробим це, і все у нас вийде, не зробим так і будем придатком "Великой", а ті прийуть і будуть забирати все собі, красти не буде чого. Вже так було, і не раз. Борітесь, і поборите, написано, тільки справжніх борців вбивають на фронті, так жалко. Дякую за увагу.
|