Перегляд одного допису
Старий 24.07.2016, 11:11   #1 (permalink)
Muller
Клубень
 
Аватар для Muller
 
Псевдо: Микола
Звідки Ви: Бориспіль
Карапь: Navigator500+Evin115 E-TEC
Дописи: 13.981
Сказал(а) спасибо: 8.737
Поблагодарили 24.103 раз(а) в 4.127 сообщениях
Типово Маринована скумбрія

Начитався про норвезький оселедець з Сільпо, поділюсь і я рецептом.

Купуємо 2-3 шт мороженої скумбрії.
Розморозити, відрізати голови, випатрошити, витерти насухо паперовим полотенцем.
Маринад:
1,2 літра води і 3 столових ложки солі з горкою,
1,5 столових ложки цукру,
2 ст. ложки гаргного чорного чаю без добавок,
2 пригоршні шелухи з цибулі, закип"ятити і відразу виключити, закрити кришкою, як охолоне, процідити. В черево кожної риби покласти 3-4 шт. копченого чорносливу, скласти в посудину (емаль, або скло), бажано, щоб лежала рівно. Залити холодним маринадом (можна дотатково покласти в маринад кілька шт. чорносливу. Закрити кришкою, поставити в холод на три доби. Час від часу бажано повертати, щоб рівномірно була пофарбована. Дружина додає ще і перець душистий горошком. Витяти, знову протерти паперовим полотенцем (не мити!).
Смачного!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  0-02-01-1b6acd5e53bff3377a9a6a93d887caed76aac85c478058af71346f53b9a29732_full.jpg
Переглядів: 487
Розмір:  76,0 КБ
ID:	119082  
Muller зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
16 пользователя(ей) сказали cпасибо:
@lexandr (25.07.2016), alex__k (24.07.2016), ANRI-72 (24.07.2016), bacha-sergey (18.08.2016), Demon (25.07.2016), FISHER (24.07.2016), Gonivo (17.03.2018), Grygorzim (24.07.2016), HolyDiver (24.07.2016), maestro82 (28.07.2016), MERLIN (24.07.2016), tarantas (24.07.2016), БАКЕНН (14.10.2016), БОНДЫК (30.09.2017), Влад (28.07.2016), Малый (24.07.2016)