.............Саня

. Висловлю свою думку по твоєму питанню. Зважаючи на ту інфу котру маю (памятаю) з твоїх слів, мені здається, що проблема все ж у самому двигуні (вичерпано ресурс) і потрібен кап.ремонт, але для того щоб прийняти правильне рішення, дуже важливо провести глибоку діагностику двигуна. Всім відомо, що я прихильник підвісних моторів, враховуючи всі переробки котрі робив за останні роки, але все те було тоді коли питання було в 5000 $ і ці гроші не були великою проблемою, на сьогодняшній день ті самі 5000 стали значно більшою сумою не тільки для мене а й для всіх нас, тому все таки рекомендував би тобі задуматись над тим щоб відновити свій двигун, навіть як що доведеться його капіталити і всеж таки це буде відчутно дешевше ніж переобладнати твій катер під ПЛМ, та купивши - встановити його. Але якщо все таки вирішиш переобладнати, поділюсь досвідом, росповім про всі складнощі та як їх уникнути не наступаючи на "старі граблі", а якщо вирішиш сам все робити, що я тобі і рекомендував би, то допоможу в цій благородній справі

.