Перегляд одного допису
Старий 26.08.2016, 00:30   #99 (permalink)
Mazdovuy
Активный участник

Псевдо: Максим
Звідки Ви: Черкассы
Карапь: Казанка МД + Тоха 9.8... Обь 3 + Мэрк 60 EFI
Дописи: 822
Поблагодарили 587 раз(а) в 175 сообщениях
Типово Re: Штраф на воде

Цитата:
Співробітник поліції, який здійснює патрулювання у зазначеному йому районі користується всіма правами наданими йому Законом України "Про поліцію". Викликати підозру може будь яке судно, оскільки на ньому можуть перебувати розшукувані особи, може проводитись будь яка операція із затримання підозрюваних у вчинені злочину, розшуку вкраденого човна чи мотора тощо. В разі невиконання законної вимоги працівника поліції він має право застосовувати як спецзасоби, так і зброю. Повний перелік підстав для їх застосування встановлено Законом "Про поліцію". Крім цього необхідно враховувати район плавання де Ви перебуваєте. В ньому може бути встановлено режим, який обмежує права та свободи громадян.
В разі зупинки судна поліцейський має представитись та повідомити причину зупинки. В разі затримання повідомляються інші відомості та розяснюються права (все це прописано в Кримінальному процесуальному кодексі та в Кодексі України про адміністративні порушення).

Подобный бред мне и гайцы пытались впарить на стационарных и передвижных постах, вот только как дело доходило до моего требования показать: ориентировку на похожего "злоумышленника", ориентировку на похожее на моё транспортное средство, которое в розыске, материалы на прямое доказательство моей вины и т.д. то почему то через минут ещё 5-10 всё заканчивалось!

зы: я не против заплатить штраф, если нарушил но категорически против того, что опять почувствуют власть и будут тормозить всех и везде просто потому, что им так захотелось и нужно план выполнять!

Цитата:
Догонят, свяжут, лодку заберут.
Им закон не писан.
Зачем эти проблемы???

У них нет на это никаких оснований, я ж не сразу уезжать буду, а только после того как не услышу реальную законную причину по которой меня остановили... но если она (причина) будет и они реально укажут где я нарушил (даже не буду требовать видеодоказательст), пускай выписывают постановление!
Пока закон есть нужно им пользоваться!

Востаннє редагував Mazdovuy: 26.08.2016 о 00:40.
Mazdovuy зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо: