Перегляд одного допису
Старий 03.09.2016, 03:49   #214 (permalink)
real seaman
Участник

Псевдо: Serhiy
Звідки Ви: Smila
Карапь: UMS 600 + HONDA 130, Волга 343МЕ
Дописи: 91
Поблагодарили 110 раз(а) в 42 сообщениях
Типово Re: Хочу себе такую машину.

Цитата:
Допис від Grygorzim Переглянути допис
Всім привіт!Хочу купити жінці машину peugeot 208 автомат, в кого є досвід експлуатації.Вибираєм між нею,kia rio і citroen c4.Планую пригнати закордону чи купити б/у невеликим пробігом.

Вітаю Вас! Пежо і Сітрон = один концерн. Будуть проблеми. Ті хто кажуть, що вся Європа використовує їхні Берлінги і Партнери в бізнесі, не враховують те що в бізнес ідуть прості авто без зайвих наворотів. І заливають в них справжнє Євро 5, як і дороги у них справжні а не віртуальні.

Найкращий вибір КІА - Хюндай - теж один концерн. Вони починали з придбання ліцензій у японців - ММС і Мазда. Тому якість у них закладена в концепції. Або японців. Вибір б/у діло відповідальне. Треба спеца перевіреного. Можна найти вищу модель, трохи старшу але з невеликим пробігом. Часто буває друга в сім'ї машина з офіційним сервісом. Зверніть увагу на KIA Ceed, Cerato, Soul, Sportage та аналоги у Хюндай. Або Хонда Civic - дуже приємна машина, вони є і хетчбек і седан. Тойота Corolla (тільки не арабський ринок). Мitsubishi Lancer теж приємна машинка.
А те що салони у когось гримлять, так по нашому бездоріжжю майже все гримить.

Можу годинами розповідать про авто, але у Вашому випадку пораджу брати корейця або японця. Думаю краще для коханої жінки придбати як найбільше авто. Закони фізики ще ніхто не відміняв. Аргумент, що споживання палива 4-5 літрів ніхто не згадує, не дай Бог що трапиться. Моя кохана раз здавала назад. Не замітила ВАЗ 09 який щойно зупинився на шляху. Вийшло зад в зад. У ВАЗА ляда, фари, крила, а на Хюндай Н1 пластмасовий бампер пошкрябався і на ляді вм'ятина невелика.

А ще купіть за 200 доларів пиборчик щоб міряти товщину краски. Все одно дешевше, чим потім "биток" збувати. Або криво їздити.

Бажаю успіху.

Добавлено через 1 час 29 минут
Ще згадав про Suzuki. Прості і надійні авто: Swift, SX4, Vitara.
real seaman зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
DVM (03.09.2016), Grygorzim (03.09.2016), Александр76 (03.09.2016), в1961 (03.09.2016)