................"Говорили балакали , а потім сіли та й заплакали"

. Почали з буржуйок, продовжили булерьянами, а закінчили грубами та т.і.. Тема дуже цікава і своєчасна тому слідкую за всим про що тут говорять. Розповім свою історію, 100% з особистого досвіду. 1. Вводна: 100 м/кв. площа, 3,5 висота стелі, продовольчий магазин (люди, продукти, тобто +15 як мінімум повинно бути в день) + 500 м додаткових приміщень в яких температура не повинна знижуватись нижче 1 градусу (станція, бойлери, туалети, душ, мийки та т.і.). До тих пір поки працювало виробництво (пекарня, кондитерка) питань з отопленням не виникало, але останні два роки економічно стало не цікаво (тимчасово) займатися випічкою, а будівлю якось доводиться зберігати, тому призадумався "ЯК", найпростіше це встановити великий булерьян і бажано якісний. Вирішив знайти справжній Канадський булер, можливо трохи б/у, і таким чином задовольнити всі потреби. Знайшов, встановив і отримав ................. зовсім не те на що сподівався. Купив Камаз дрів (акація, чурки 40 см) не вистачило на торішню не дуже холодну зиму, при тому що в магазині було холодно і сильно смерділо дьогтем. 2 тижні тому переустановили тей самий булер, все зробили толкові хлопці, результат не примусив довго очикувати. На день, поки що, вистачає двох закладок дрів, в магазині приблизно + 25, цілий день, в ранці + 5+7 (вночі ні хто не топить і додатково ввечорі не закладаються дрова). До чого я веду - обладнання звичайно грає дуже важливу роль, але не менш важливо і те хто його встановлює і обслуговує, живий приклад та ситуація яку переживає моє господарство. Не знаю на справді що краще - буржуйка, булерьян чи груба, просто ділюсь власним досвідом. Сподіваюсь комусь буде корисно.