Тема: Днепр+М412
Перегляд одного допису
Старий 14.11.2016, 11:05   #64 (permalink)
Antonioni2007
Активный участник

Псевдо: Антон
Звідки Ви: Киев Роп 6
Карапь: водоизмещающий, селедка, м412 68л.с.с.
Дописи: 3.118
Поблагодарили 1.547 раз(а) в 651 сообщениях
Типово Re: Днепр+М412

Цитата:
Допис від Х. Бонифатьевич Переглянути допис
Antonioni2007, нравится мне Ваша лаконичность!!!)))

Да с планшета не получается.Я пишу,жму " отправить" ,а на экране пустой пост

Добавлено через 44 минуты
Цитата:
Допис від Роман 37 Переглянути допис
крутити 4-5 тис.

про 4-5 тис обертів: як жеж Амур ходить? Та двигун 412-й працює? В нас є хлопець,Тарас,в нього саме 412-й,ніколи він не скаржився на двигун.Та не треба давати повні оберти! Треба хочаб 90% від максимума.У любій інструкції ви не знайдете рекомендацію вичавлювати з двигуна все по-максимуму. Це дурня,моторесурс в нього падає.
А про великий апетит 412-го можу сказати: Любий двигун буде їсти стільки,скільки заплановано. У 412-му як було 224 грами на 1 конячу силу,так і їсть.В любого двигуна є параметр такий.Інший момент-карб. Якщо його відрегульвано,то й двигун кушає так як треба.Дизель їсть поменше 180гр....200гр.Порахуйте любий двигун. Можу допомогти.Це не складно.
Москвич це "колгоспник",трудяга..

Добавлено через 9 минут
про вибрацию: я когда делал капиталку двигателю в 2004 году,ставил на катер,то взвешивал на весах поршни и так далее.Если этого не делать,то сами понимаете,как мотор будет трясти. Вот и вибрация.И вокруг все удивлялись и говорили: Це ж москвич! На...уя його робити???" И вот такие "деятели" двумя левыми руками с молотком и зубилом собирали не только москвичовские моторы,а и Газели у них,и они "шохвэры". А другие видят разваливающийся мотор и удивляются,чего так? А он отвечает:"так це ж газель."
Я и не такое видел. Наш народ не привык работать. Хотят денег,много денег! И при этом ничего не делать.Только пиво сосать.
Извините за каламбур! Накипело.
andr1170 (14.11.2016), Mr.Dmitro (14.11.2016), Х. Бонифатьевич (14.11.2016), Шамич (14.11.2016)