копія Останнє фото я на старті.Крило SOL Ellus2

Доброго всім. Ну шо ж знову Бугаївка. Ну думаю що шанувальників ,,Мальдів,, стає все більше. Я так думаю що добавилось ще з двоє.
В вайбері закидаю питання чи є бажаючі, на ,,Мальдіви,,.Бо щось всі десь заняті, або не дома .І таки бажаючі знайшлись.Діма (не знаю нік на форумі) і Коля Бабак підтримали , та склали кворум. За що дуже дякую. Бо самому стрьомно якось. Віндгуру обіцяв льотну погоду десь з 11.00. Ми поки то да сьо ,прибули мабуть десь о 12.00. Може й раніше. Але вітерець бів так собі. Але згодом начало потроху роздуватись. Спочатку невеличкі підльоти. Потім все свіжіше. Ну і всім я думаю хватило налітаться , Ну і я ще самий останній налітував. Потім ще народ підтянувся. Але ми вже зібрались їхати. Ще вийшли на старт понаблюдать як шо там. Але Юра з малим приїхав, а його товариш займався зльотами вниз.
Ну й як завжди ,,Мальдіви,, порадували як польотами, Так і позитивною енергетикою. Ну дуже там файно. Дякую всім за можливість виїхати на польоти. А Дімі окремо за доставку практично з під"їзду. Щира дяка.
Відео на жаль не вийшло. Бо чи то руки криві, чи замерзли бо понажимав шо попало.