Re: Что лучше карб или инжектор
Дивлюся я на ті карби тай думку гадаю.....
Шож воно за звір такий?
із майже з більшості поломок в двигуні це механічні! Або там де залізла людина.
Повірте якшо інжекторному дали пиздячки і добили поршньову, то ніякий діагност йому не допоможе! тре ремонт двигуна. Так само і з карбюраторним. трохи менше палива бере інжектор, ставте нормальні фільтра, незаправляйте сцяками і буде ходити вірою і правдою шо той шо той. Той хто кричить карб краще, хоть раз сінхронізацію 4 карбам робив? (або ремонтує карби або з технікою на дуже велике ти і не лінивий) тоді повірю. В мене електрик сінхронізував 2 карби на мотику правда перший раз в житті з книжкою, інетом, пів дня, Карл півдня. Я краще рибу половлю. Друге а якшо на воді і недайбоже якийся гвинтик впаде! Це не 80 ті шо по берегу одні вихрі, непруни і привіти з мішками запчастин в лодці, це інмарка і хрен тобі хтось дасть викручувати в нього того болтика, навіть якшо в тебе під рукою буде правильний шестигранник, чи зірочка (звездочка). Да було в мене один раз іду мимо розмагнітки, бац трим неробить, підійшов до берега, заглушив, заводити а хер, підняв капота шо шукати де шукати??? розібрався фішка проводки барахлить. Зробив і забув.
Імхо мотор тре брати неубитий а карб він чи інжектор це вже потім.