.................Шановні колеги, Володимир та Віталій для мене і для багатьох справжніх поціновувачів та спортсменів, на завжди залишаться
ВЕЛИКИМИ Чемпіонами, їх імена вписані потом, кровю, біллю, самоутисками, обмеженнями багато в чому - в книгу
найвеличніших чемпіонів всіх часів з боксу. Бій що видав Володя - дуже достойний і міг би, при де що іншомі розкладі, в 11 раунді закінчитись і по іншому, але - "маемо те що маемо"

нажаль. Наш чемпіон не програв, просто молодість взяла своє. Скажу, вам, з особистого багаторічного досвіду, після сорока "?" виходити на татамі (в ринг) і битися так само довго та успішно як самому собі здаеться ти можешь і ще недавно це робив (багаторічна спарингова память в такі моменти лише заважае реально оцінити свої нинішні можливості) дуже важко і це не лише моя думка, згадайте хочаб тих Чемпіонів про котрих ми добре знаемо і ще чудово памятаемо їх бої - Холіфільд, Тайсон. Те що зміг створити Володя - це на справді просто дуже серьйозний чоловічий поступок на грані з подвигом.
Я пишаюся тим що був свідком початку та розквіту карєри Великих спортсменів Українців - Володимира та Віталія Кличко