|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
По поводу скули. тамби придумати третій редан, обо шось таке шоб транець піднімало, може по типу як раніше робили там вставляли типа крильця. в темі про редани Руслан згадував про них. в мене на повному ходу забризгується якраз приблизно десь 0.7 метра від транця. Це коли один і хвиля невелика. (ну і дніще поросло пипець)
потім внутрішні редани можна сміливо доводити до транця. прохватів майже немає (тільки на віджатому моторі), мотор 1.5 см нижче. (плита).
То шо удлінили це дуже добре тепер місця буде багато і на глісі триматиметься на меншій швидкості.
ходить в нас один днепр з 40ю гарно ходить ніс зверху, (майже все дно зверху замиває всього трохи бока) бачив його на ропі в нього одна пара реданів якраз приблизно по середині дніща.
ПС свого з боку не бачив, казали шо тоже гарно з води вилазить.
по моїм реданам є багато міркувань, можливо зараз робивби трохи по другому, але всеодно широкі.
|
|
 |
|
 |
|
Места стало на 50см больше, как раз на стандартный диван итого от передней переборки до задней 2.34м.

По реданам думаю наверно все же повременить, понять его как он хоть будет ходить. а там и думать как клепать.
Из за длинны думаю может и выход на глис станет легче.
У Вас Роман отличный днепр получился, смотрится зачетно.