Перегляд одного допису
Старий 09.02.2018, 08:57   #56 (permalink)
Sergey_Kiev
Активный участник

Псевдо: Sergey
Звідки Ви: Kiev
Карапь: Всяческие, работа такая
Дописи: 1.076
Поблагодарили 1.404 раз(а) в 391 сообщениях
Типово Re: Одолжите круг с сертификатом ))

Цитата:
Допис від Сергей Вишня Переглянути допис
Не считаю. Вообще-то про менталитет то шутка юмора была. Не поняли? Не вам меня лечить. Вы сами с этой лядской конторой с удовольствием сотрудничали, с Александром Юльевичем, инициатором SB-26, забыли уже? Рублем зеленым поддерживали лядей, а теперь, свалив, туда где легче и исо чтут, пытаетесь нас учить.

Ні, не зрозумів. Не треба, як старому даїшнику, притиснутому з хабарем до стіни, все зводити до "шуткі юмора" заднім числом. Ви сказали те, що сказали. Визнавати помилки, теж треба мати яйця. Віртуальними кулачками махати, це для підлітків.

Що до моєї особистості, то все написане вами - суцільний наклеп, плод вашої хворобливої уяви. Я навіть не второпаю, до чого все це було написано. Напевно за щось живе зачепив.
Тож по пунктам.
1. ініціатор проекту - я. А Саша, земля йому пухом, Конструктор(!), який свої ідеї поєднав з моїми забаганками, поклав це на папери, і зробив це професійно.
2. нікого я "рублем" не підтримував. Хоча б (як доказ) тому, що проект після схвалення у 2001р.(!) наразі офіційно прострочений, і після Сашиної загибелі не проходив перереєстрації з моєї ініціативи. Саме з причини корупційних пропозицій "парішать".
3. нікуди я не звалив, а живу весь час в Україні. Просто іноді бачу більше, ніж ви, можу порівнювати, і це не моя перед вами провина, а навпаки, перевага.
4. я не вчу, а висловлюю свою точку зору, знаючи як правильно робити, як роблять здорові люди у світі. Ще підтримую усілякі ініціативи, які ведуть подалі від совка. А ще іноді втрапляю в суперечки із людьми, які несуть в собі цей совок, з таким собі колективним злотоябком сьогодення. Хоч це, мабуть, і безглуздо.

Тож підсумовуючи, скажу, що у вас тепер два варіанти. Перший - ви вибачаєтесь за наклеп переді мною і перед покійним, залишаєтесь людиною. Другий, якщо ні, то починаю вважати вас старим пустозвоном і мудаком. І не тільки я.

Адью, мон амі.
Sergey_Kiev зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням