Re: F1 Королівські автоперегони 2018р.
.................Ну що, перший етап чемпіонату світу з автоперегонів в класі формула 1 - стартував.
Добавлено через 1 час 51 минуту
......................Фінішував перший етап, результат не зовсім такий як особисто я передбачав. 1 С. Феттель (Феррарі). 2. Л. Хемільтон (Мерседес). 3. К. Райконен (Феррарі). 4. Д. Ріккардо (Ред Бул). 5. Ф. Алонсо. 6. Верстапен (Ред Бул). 7. Н. Хюлькєнберг (Рено) і лише 8. Боттас (Мерседес). Мені дуже не подобається коли результат гонки робиться або вирішується в боксах (на піт лейні), саме так сталось цього разу, на жаль. Феттель переміг завдячуючи не особистим зусиллям а вдалій роботі команди , що дещо засмучує, але є саме так як є. Жахлива робота команди Хаас під час чергових піт стопів, механік котрої примудрився недокрутити заднє ліве колесо обох болідів (напевно сталась поломка гайковерта) через що вони змушені були зійти з дистанції. Засмутив Боттас, керуючи найкращим болідом в пеллетоні так беззубо проїхати дистанцію відігрвши лише 7 позицій, все таки мені здається що за кермом Мерсу повинен бути більш швидкий та вмотивований спортсмен, такий яким був і є Ніко Розберг. Чекаємо наступного етапу , що відбудеться в Бахрейні.