Перегляд одного допису
Старий 27.10.2018, 21:29   #8 (permalink)
Роман 37
Клубень

Псевдо: Роман
Звідки Ви: Киев
Карапь: Днепр+mercury 40
Дописи: 10.422
Поблагодарили 4.419 раз(а) в 1.635 сообщениях
Типово Re: Где купить собаку?

Цитата:
Допис від Ярослав JK Переглянути допис
Уже просветили, что на выставках полно собак с дефектами по здоровью. Мне чемпион не нужен, критерии отбора несколько отличаются...

Тут як повезе, іноді може краще взяти дворового, там і здоров'я і імунітет.
Пс в мене давно був різеншнауцер. хто попробував цю породу, змінити їм не зможе.
Перший цверг був менший 29 см в холці, купірувані вуха і хвіст. Характер пипець за раз міг заганяти дві три собаки. в рік огризався до таких собак шо я боявся. Дочка брала на пляж, нікого не підпускав. А от біда помер в віці рік і три місяці. Дохтор сказав рак передстатевої залози.
Трохи погорювали, але вже без собаки дома скукота, наважилися і купили там само іншого. Зараз другий папаша один і тойже, мамаша інша. Трохи боязливий, може тому шо рано забрав і він не гуляв з іншими собаками. Але вже потроху наглішає, в два роки, ріст 33 см грудина 34, вуха не лягли стирчать як у зайця, і хвіст не обрізаний. Гуляє в парку такий самий білий цверг, батьки чемпіони сказати шоб він чимось був кращий, бігає слабще, ріст статура однакові. Кидаю палицю через ручийок, мій оббігає метрів 200 без питань, тому пофіг.
Взагалі тре займатися і займатися. вже рік без поводка, по магазинах, посадив на місце і сидить, в океан плазу якось не пускали, посадив він сидить. Охорона каже він тут буде сидіти? кажу да тепер дивися за ним. відійшов в середину, свиснув якби Ви бачили того охоронника, та хрен він його догоне. Зараз переїхали на дачу він взяв під охорону двір і вже главар там. Взагалі шнауцери вони самостійні лідери, якшо йому несподобався сусідський кіт він всеодно його виживе з двору. собаки думаючі.
Робив єксперемент кидав палицю через забор де він з тіснотою проходить, думаю як принесе палицю, кинув перед забором проліз повернувся і перетягнув палицю.
vlad2002 (29.10.2018), Кацан (27.10.2018)