|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
просто удачный экземпляр, на данном сроке эксплуатации имхо не плохо...
По баркоподелкам статистика моей мастерской не утешительная, одна из самых ремонтируемых марок надувасов...причина ремонта преобладает банальный брак
даже новых
https://www.youtube.com/watch?v=ITmKkSF-yj4
|
|
 |
|
 |
|
Я бачив тут на форумі, що вам барки не подобаються. Я купляв з того, на що вистачало грошей на той момент. Ну, може й пощастило, не зна, не маю ж з чим порівняти. Оце як восени збирав якраз крім дна передивився шви, бо теж всяке страшне чув про них. Я звісно не знаю, як воно має виглядати, але візуально нічого не знайшов. Не відходить, клей не стирчить.
Да, забув ще один мінус в першому пості. От в цьому році десь на початку літа почав кіль спускати. Виявилось що пропускає в самій кормі в кутку, де кінець кіля загортається і заклеюється. Судячи з усього, його протерло в тому кутку об останній пайол (він там практично впритик до дна з пвх). Все думав заклеїти, але це треба було доставати, розбирати, сушити, на пів дня мороки, а дірка малесенька. Так і катав до кінця вже з таким. Підздувало його десь за годину їзди, а іноді там його десь затискало і не здувало.