|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
да-да! лічьно відел, як Порох забороняв цій камісії збирацця! В канстітуцьіьі жіж чотко написано - Президент несе відповідальність за її діяльність, а не виконавча влада! Нічо, прийде ЗЕко-мандА чи Багіня - і права стануть як газ (в 2 раза дешевшими), бо це наші, мєсьні, українські права!
Мене (наприклад) - не влаштовує "совкове" наше законодавство в тій області, в якій я барижнічаю. І знаєте що? Я через мордо-кнігу з Максом Нефьодовим (з МЕРТ) - спокійненько зв*язався. І знаєте шо? Він організував робочу зустріч в Кабміні. І знаете шо? Я туди пішов. І знаєте шо? А щас працює робоча група. І знаєте шо? А через 30 днів (по закону) - буде ініціатива Кабміна по змінам в законодавстві. ... такі баригі шикаладні... зубажіння... дорал павосємь!
А тепер і Ви тут напишіть - перелік того, що зробили САМЕ ВИ (ну, крім "я в Інтернеті пукн.в") відносно того, що Вас (як платника податків) - в цьому питанні не влаштовує.
|
|
 |
|
 |
|
Смешно читать по двум причинам:
во-первых бред полный;
во-вторых, не надо рядиться «під щирого украінця»: не знаете языка - идите и учите, если есть жгучее желание им пользоваться. А нести бред на жутком безграмотном суржике должно быть стыдно.