Тема: Техосмотр
Перегляд одного допису
Старий 16.05.2019, 10:12   #247 (permalink)
friggy
Активный участник

Псевдо: Роман
Звідки Ви: Днепр
Карапь: лодка
Дописи: 1.195
Поблагодарили 819 раз(а) в 308 сообщениях
Типово Re: Техосмотр

Ярослав, прочтите уже наконец купап. Можно специально для меня, а?
Цитата:
Стаття 116-1. Порушення правил випуску судна в плавання або допуск до керування судном осіб, які не мають відповідного документа

Випуск у плавання маломірних суден, не зареєстрованих у встановленому порядку, або таких, що не пройшли технічного огляду, або мають несправності, з якими заборонено їх експлуатацію, або переобладнаних без відповідного дозволу, або неукомплектованих спорядженням, а також допуск до керування маломірними суднами осіб, які не мають права керування цими суднами, -

тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб, відповідальних за експлуатацію маломірних суден, від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ну то есть это как бы не новость, что при выпуске с базы (у тех, кто там обитает, конечно), должны проверять не только наличие документов и техосмотра, но и отсутствие неисправностей, не переоборудовано ли, все ли из того, что должно есть на борту из черпаков/гвоздей/ведер. Не при спуске, а при выпуске с базы. Причем вроде ответственность есть, а права проверять им никто не давал, если я все верно понимаю.
И наверное даже где-то есть места, где такое делают. Но кажется мне, что особое упорство в этом вопросе может из плоскости мифического штрафа, который потом не сложно стребовать с того, кому принадлежит лодка, может достаточно быстро перерасти во вполне материальное физическое замечание.

Востаннє редагував friggy: 16.05.2019 о 10:46.
friggy зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням