|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Тут засада, але Україна до цього непричетна.
До діючого IYT сертифікату можна замовити собі ICC без додаткових іспитів прямо з власного кабінету на iytworld.com, перевести сто баксів на поштові, адмін та канцелярські витрати і отримати його поштою.
Але він не буде дійсний на внутрішніх водних шляхах.
Для ICC на ввш потрібен іспит CEVNI, а він в кожній країні окремий, в т.ч і у нас, і тільки для резидентів. Така вимога Резолюції40.
Добавлено через 5 минут
Фактично це значить, що до Fast rescue boat можна отримати автоматично ICC inland waters в Украіні без здачі CEVNI іспиту. Звучить дуже сумнівно. Є посилання на відповідні документи?
|
|
 |
|
 |
|
Посилання? Я как работающий в море и имея определённые документы, такие как выше написал, мог бы получить права по ним без курсов, которые нам простым водномоторникам пытаются навязать, ну или обучить красному и зелёному огню... Я просто механик и ранее по не им можно было все делать. Сейчас же должен быть штурманом или имет фаст рескю бот, сейчас для судовых механиков лавочку прикрыли, это инфо из трансбезпеки. На счёт Посилання, то в гугле это есть и я встречал. Нет времени искать. Но вот прикол в том, что экзамен всеравно надо сдавать. Мой отец, года 2 назад по своим штурманским документам делал себе права, так он с экзамена офигел.