Re: Экскурсия в Ченобыльскую ЗОНУ.
З того що я бачив там працюють провідники. Їх там чимало. Виходячи з того скільки груп і автобусів туди приїзжають. В самих Дитя ках їх наймають. І вони везуть группу. Краще домовлятись зараніш. Вони водять по прокладеним маршрутами, де були проведені знезапажуючі ,чи інші заходи. Де більш менш норм радіація . На кожному стоїть прибор вичитуючий почасове опромінювання. А також з дозиметрами щоб по факту заміняти радіацію в тому чи іншому місці. Хотя як правило неведуть в непідготовлені місця. Це те що я бачив. Бувають умники які самі лізуть, і повірте вихватують достатню дозу опромінення. Чи потрібно то ради якої железяки, чи ще чогось. Я шось дуже сумніваюся. Мене постійно напрягало почуття ,крок вліво вправо і радіація починає немало шкалити. Велика різниця в повітрі,і на кожен предмет лежачий може достатньо фонить. Це дві великі різниці. Я наприклад не бачу нічого цікавого окрім погляду в минуле. Але вже розібрати те що було, і те що зараз є вже мало можна. Як би не бабло було потрібно на мотор до Буса я б мабуть не поїхав. До всього сказаного,і вище написаного дуже неприємно дивитись на тей безмозглий вандалізм наших людей. Мабуть це більше всього не сподобалось. Що лізли за залізом , в радіацію. Без всяких на то приладів І більше того цей метал або інше тянули в прийомки де чуже можливо здоров'я шкоду приносили. Вобщим більше не сподобалось чим сподобалось. Мабуть так. Виїзжав відтіль з радістю. Таке враження від того всього.
Востаннє редагував Вовчик: 28.10.2019 о 21:29.
|