Тема
:
Курс доллара
Перегляд одного допису
28.12.2019, 19:11
#
701
(
permalink
)
Вовчик
Клубень, модератор
Псевдо: Володимир
Звідки Ви: Україна
Карапь: Параплан-Skywalk Chili 2
Дописи: 19.690
Поблагодарили 7.181 раз(а) в 3.169 сообщениях
Re: Курс доллара
Цитата:
Допис від
Slava SL
Вова, ты хоть на секунду понимаешь, что такое -1 грн? За неделю только на эту скидку можно купить весь антимомнопольный. И еще, ты знаешь какие функции у антимонопольного комитета?
Нам то що з тієї гривні!!!!!!!!! Вони й так мають всі ці гроші.
Цитата:
Контроль за дотриманням антимонопольного законодавства та законодавства про захист економічної конкуренції здійснюється Антимонопольним комітетом України
Цитата:
Допис від
Gefest
Всё что мы в конце концов имеем в этой стране в первую очередь зависит от первого лица и нас самих.
Стаття 106. Конституції про обов"язки президента.
Цитата:
Допис від
Gefest
вернее не делать дураками правительство и президента
Саме уряд і має суто на мою думку займатися ціновою політикою. І також створювати умови для здешевіння вуглеродів. Не президент сидіти, і в ручному управлінні керувати.Я не захищаю нафто бариг, але й так не має бути на суто мою думку. Та й по суті теми курса нацвалюти також ,уряд має відповідати за економіку, закони , і таке інше. Це якщо саме по простому написано. Шо то з бруштином після розгону змінилось???? НІ. Я про це яки приклад.
Без конкуренціїї в в державі толку не буде. У всьому. Глуско взагалі РФська контора.
А валюта повзе по 40-50евро центів в день ,дивлюсь шо хоть би купити по 29грн.Вчора ще більше було.Майже евро . І вже мабуть я 500-т не осилю.
Востаннє редагував Вовчик: 28.12.2019 о
19:22
.
Пользователь сказал cпасибо:
Andrey77
(29.12.2019)
Меню пользователя
Вовчик
Подивитись профіль
Знайти дописи від Вовчик