|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Вадим...могу))) но тут целая лекция получиться...а народу не одну пятилетку разжевывал...вижу не напрасно... отличнейший мотор Ветерок не ушел в небытие и продолжает радовать водкомоторников
народ целые пособия по моим постам собирал...могу скинуть в почту, где то в закромах должно быть
а если усно и на пальцах, то звони в любое время
Ветерку в этом году красивый юбилейчик исполняется...
55 лет отроду!!!
ямаха с сузукой нервно курят в сторонке, пока ветерок с джонсон-эвинрудом юбилейчик бухают  
|
|
 |
|
 |
|
........................Саша, поважаю тебе як справжнього професіонала та людину на думку якої спіраються більшість нинішніх майстрів з ремонту совкомоторів. Знаю що "Вітерець" це один з найкращих витворів підвісних лодочних моторів радянських часів, та маючи досвід користування ПЛМами з початку 80их років, не можу порівнювати те що ми мали тоді і що є зараз

. Зрозуміло що бюджет в цьому питанні має важливу роль, та навіть зважаючи на це, скажу тобі що за 200 - 300 євро можна взяти хороший десятисильний моторчик, початка двотисячних (там за городами) і привезти для своїх потреб, одненький, тихенько

, а чи можна за такі самі гроші у нас з Вітерця зробити іномарку ? Як що так, із задоволенням візьму у тебе під твої особисті гарантії і буду юзати роками лиши дякуючи та отримуючи задоволення

.