Перегляд одного допису
Старий 18.02.2020, 16:14   #109 (permalink)
Роман 37
Клубень

Псевдо: Роман
Звідки Ви: Киев
Карапь: Днепр+mercury 40
Дописи: 10.421
Поблагодарили 4.419 раз(а) в 1.635 сообщениях
Типово Re: Дешевле ездить на ТАКСИ чем на своем авто !

А хто сказав шо там так гладко. Там плюються і матюкаються 10 чоловік на дебіла який їде 140 і більше. А основна маса їздить по правилам. Їздив знаю. І повірте дороги там не набагато кращі за наші да гораздо менше ям да відразу ремонтують да поліцаї жостко борються з порушниками, але дороги зроблені як в союзі трахтор поверта на ліво і всі ззаду стають, ще можуть робити ремонт а попереджувальних знаків як потрібно за 150 метрів не виставити. І це про трасу до Могильова по самому місту камер неміряно всі їздять 50 на мостах 40.

Добавлено через 1 минуту
Там як жнива трахторів по дорогах неміряно і якшо сплошна краще не обганяти бо в кущах поліцаї.

Добавлено через 5 минут
І про села нетреба нам ляля до Могильова по трасі основна маса пусті хатинки да викрашені але хати підперті шоб не рухнули і ніодного двоповерхового будинку! Може вони як в америці роблять траса з траси з'їзд в села.

Добавлено через 7 минут
І ще хочу Вам сказати нехочеш кормити не порушуй! А порушивши розумій шо твої грошики прокурить прокурорський синок! Вибір за Вами.
ПС ше хочу добавити шо з нашим мінталітетом тільки такі штрафи і треба! Так просто почитайте статистику шо в Україні твориться на дорогах прозрієте! Загляньте на фото тій дівчинці яку мажор розмазав на дружби народів (там теж близько 300 сил було) забули чи незнали як по ночах перекривали бориспільську мажори любителі їздитиза 200..... ше багато чого можу але лишу на самостійне доопрацювання.
Імхо тре почати з себе і витрата палива стане гараздо менше!
AlexGrom (20.02.2020), Вовчик (18.02.2020), Зяма1972 (18.02.2020), Игорь Кр (18.02.2020)