 |
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Я дома в квартирных условиях делаю тушенку на обычной плите в скороварке из СССР)
Влазит 4 пол литровых банки. Время готовки 1,5-2 часа.
Для себя и для нечастых рыбалок меня устраивает. Получается лучше
, чем в магазине покупать непонятно что.
|
|
 |
|
 |
|
Згоден, я теж робив в скороварці, коли треба було на декулька днів виїхати. Або просто в духовці, це теж працює. Навіть в мультіварці, є певні режими, в яких можна зробити щось схоже на "сніданок туриста". Але коли треба швидко переробити десяток качок, або бройлерів, або сотню перепелів, то тут вже "три-чотири баночки" не працюють.
Позичав у сусіда, той сам зварив з балона. Але він помер, і діти розпродали все швиденько, я навіть не знав.
Тепер треба негайно шукати свого, бо інакше качки мене з'їдять... :(