|
Цитата: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Користуюсь маслом elf,заміна максимум 10 тис.км.Купую в магазині без всяких знайомих і дилерів.Пробіг віто у мене 300 тис,до мене не знаю,лт 2.8 диз пробіг двигуна півтора мільйони,у мене.І там і там без ремонту двигуна.І це машини купувались не нові.
|
|
 |
|
 |
|
Вобщим пішла мірялка.Але все ж про Хадо,мотор реально краще працює.У всякому разі ,гідрики перебрані своїми руцями,без усяких ,усяких.Однозначно працюють,краще. По суті від них тишина. Ельф був і в Волзі, і один раз пробував в попередньому моторі. Також на перебраних гідриках.Результат,тараїкотіння відчутливе. І не тільки від них. На мою думку з Ельфом ,шось таки набодяжили,вже наші. Бо в Волзі спочатку Була мінералка, рік поїздив,і Ельф зняла з виробництва.Так як потрібно в Волзлі,час від часу регуліровать клапана. Спочатку були аж сірі від чистоти,десь через рік,вже такими не були ні разу.Шлаків добавилось в рази. В бусі Хадо використовував,тому що мот реально тихо працює. Якщо знайдеться марка,без ревіталізанта,однозначно остаюсь на Хадо. До речі дуже гарно держить тиск,на гарячому моторі. Які я пробував інші. Стають як водичка. Не можу судити,наскільки змінюються смазочні властивості. Але поки таких результатів,не бачив ні на одному з масел. Це з суто моїх вражень. Ну і так пахне взагалі класно.